Metallimusiikki.net

Curimuksen "Realization" julkaistaan 22.2.2012.

 • Julkaistiin lauantaina 04.02.2012.
 • Luettu 896 kertaa
 • Bändit:

Piirros pukumiehestä kävelemässä asvalttitiellä myrskyisän taivaan alla. Yläosassa Curimuksen logo.Julkaistaan 22.2.2012

Curimus-debyytin julkaisu lähestyy kovaa vauhtia ja sen kunniaksi bändi on ladannut albumin avausraidasta karaokehenkisen videon YouTubeen. Levyn ennakkomyynti on alkanut. Ennakkotilaajille on tarjolla erikoispaketti, johon kuuluu CD ja t-paita sekä kaksi hihamerkkiä edulliseen yhteishintaan. Lisätietoja albumin eri vaihtoehdoista löytyy Levykauppa Äxästä. Curimuksen "Realization" on yhteensä 11 biisiä sisältävä levy death/thrash metallia. Teoksen julkaisee Freezing Penguin yhdessä Inverse Recordsin kanssa 22. päivä kuluvaa kuukautta. Albumi nauhoitettiin Ulvilassa sijaitsevan Ansa-Studion tiloissa ja masteroitiin helsinkiläisessä Finnvoxin pajassa Mika Jussilan toimesta.

Edellisen kerran Curimukselta julkaistiin musiikkia vuonna 2010. Tuolloin yhtye levytti kolmen biisin pituisen "Values"-levyn. Parin viikon päästä ilmestyvä "Realization" tulee olemaan bändin ensimmäinen albumi. Sen antia kuultaneen maaliskuussa, kun Curimus nähdään esiintymässä Loimaalla, Salossa, Keravalla, Seinäjoella, Oulussa ja myöhemmin muuallakin Suomessa.

"Realization"-albumin kappaleet:

 1. Reset
 2. Force-Fed
 3. Inhuman Nature
 4. Restraint
 5. Payback
 6. Addicted
 7. Hall Of Insane
 8. Shepherd
 9. Crusade
 10. Welcome And Goodbye
 11. Resigned Eyes

Curimus on:

 • Marko Silvennoinen (laulu)
 • Juha-Matti Helmi (kitara)
 • Juho Manninen (basso)
 • Jari Nieminen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.