Metallimusiikki.net

Dark Funeralilta live-DVD.

  • Julkaistiin maanantaina 10.01.2011.
  • Luettu 1430 kertaa
  • Bändit:

Antikristillistä sanomaa jakava Dark Funeral lausui Hellmagazinelle antamassaan haastattelussa, jossa bändin puhemiehenä toimi kitaristi Lord Ahriman, nauhoitelleen erään viimeisimmän keikkansa DVD-levylle. Livelevylle kuvattiin yhtyeen uralla historialliseksi tapahtumaksi luettava keikka, jossa esiintyi viimeistä kertaa vokalisti Emperor Magus Caligula. Caligula, joka on oikealta nimeltään Magnus Broberg, päätti joitakin viikkoja aikaisemmin erota bändistä lopullisesti voidakseen keskittyä perhe-elämän viettämiseen. Live-DVD:n julkaisuhetkeä ei ole vielä kerrottu. Teos tullaan julkaisemaan Ahrimanin mukaan Regain Recordsin kautta kunhan teoksen viimeiset yksityiskohdat on hiottu. Viimeistelemisen jälkeen levy-yhtiön väki ehdottaa bändille julkaisuhetkeä.

Slovakialaiselle Hellmagazinelle antamassaan lausunnossa Lord Ahriman, eli Micke Svanberg, kertoo täydennysmieheksi yhtyeeseen hakeneen yli 500 henkilöä. Bändi pyrkii täydentämään ruotuaan nyt kun vokalistin lisäksi myös basisti ja rumpali vaihtuvat. Eri puolilta planeettaa on tullut hieman yli 500 hakemusta, joita kaikkia Ahriman ei liene vielä tutkinut läpi, mutta joiden joukosta on löytynyt erittäin kiinnostavia kandidaatteja. Jäsenhaku on kuitenkin voimassa niin kauan kunnes sopivat pelimannit löytyvät. Erityisesti laulajan ja rumpalin vakanssista kiinnostuneita henkilöitä hän kehottaa lähettämään hakemuksen sähköpostiosoitteeseen vocalist@darkfuneral.se. Hakemuksesta halutaan löytyvän ääni- tai videotiedostoja soittotaidoista.

Lord Ahrimanin mukaan Dark Funeralin viimeinen keikka Caligulan kanssa sujui hyvin. Keikkapäivä sujui kiireisesti, koska kitaristi joutui keskustelemaan pyroefektien käyttämiseen liittyvistä yksityiskohdista niistä vastaavan tahon kanssa ja myös varsinaiset keikan liiketaloudelliset yksityiskohdat kaipasivat huomiota. Caligula toimi Dark Funeralissa 15 vuoden ajan. Ahriman on tämän keikan jälkeen ryhtynyt säveltämään seuraavaa studioalbumia.

Dark Funeral on:

  • Lord Ahriman (kitarat)
  • Chaq Mol (kitarat)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.