Metallimusiikki.net

Kuvassa Dark Funeral. Magus Caligula on keskimmäisenä.Kuvassa Dark Funeral. Magus Caligula on keskimmäisenä.

Dark Funeralin Magus Caligula erosi.

  • Julkaistiin maanantaina 26.07.2010.
  • Luettu 1837 kertaa
  • Bändit:

Black metallia soittava Dark Funeral kertoo, että Emperor Magus Caligula on päättänyt erota yhtyeestä syksymmällä. Keulahahmo esiintyy bändinsä kanssa viimeisen kerran lauantaina 21. elokuuta Saksassa, jossa vietetään tuolloin Summer Breeze -festivaalia. Caligulan mukaan eroamispäätös on lopullinen. Hän on omien sanojensa mukaan saanut viettää varttituntiakin enemmän laatuaikaa julkisuudessa, sillä hän on toiminut yhdessä Lord Ahrimanin kanssa Dark Funeralin kokoonpanossa viimeiset 15 vuotta. Masse Broberg, eli taiteilijanimeä Magus Caligula käyttävä vokalisti, on viime aikoina kokenut muutoksia elämässään. Hän on menossa naimisiin ja haluaa siinä sivussa priorisoida asioita uudelleen.

Caligulan eilen julkaisema tiedote haluaa tehdä selväksi, ettei hän ole tehnyt itsemurhaa, ei ole ottanut yliannostusta eikä hänellä ja muilla Dark Funeralin jäsenillä ole pahaa verta välillään. Mies kiittää fanejaan ja bändiään kaikista näistä vuosista ja uskoo, että Lord Ahriman kumppaneineen kykenee viemään bändin suuruuteen.

Lord Ahrimaninkin on avautunut. Hän kiittää toveriaan hämmästyttävästä työstä, jota hän on tehnyt Dark Funeralin eteen vuosien ajan. Bändi aikoo nyt etsiä uuden vokalistin, mutta siinä sivussa jäsenet aikovat ryhtyä kirjoittamaan uutta biisimateriaalia. Kun uusi laulaja on löydetty, ryhmä lähtee kiertämään maailmaa tuttuun tapaan. Caligulan jäähyväiskeikalle luvataan erityisiä pyroefektejä.

Dark Funeral etsii siis virallisesti uutta laulajaa. Haettavan muusikon on täytettävä edeltäjän hänelle jättämät saappaat. Yhtye pyytää kiinnostuneita tahoja lähettämään hakemuksen sähköpostitse bändin nettisivuilla ilmoitettuun osoitteeseen. Hakemukseen on liitettävä ääninäytteitä, joista käy ilmi vokalistin kyky käyttää ääntään.

Dark Funeralin lokakuussa 2009 julkaisema musiikkivideo biisiin “My Funeral“ on kerännyt tähän mennessä 666 000 katselukertaa. Toukokuuhun mennessä videota oli katseltu jo puoli miljoonaa kertaa. Video kuvattiin Standard Filmin toimesta hylätyssä mielisairaalassa ja sen lähiseudulla. “My Funeral” on ensimmäinen musiikkivideo “Angelus Exuro pro Eternus“ -albumilta.

Dark Funeral on:

  • Magus Caligula (laulu)
  • Lord Ahriman (kitara)
  • Chaq Mol (kitara)
  • B-Force (basso)
  • Dominator (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.