Metallimusiikki.net

Dark Funeralin rumpaliksi Dominator.

  • Julkaistiin perjantaina 24.06.2011.
  • Luettu 1438 kertaa
  • Bändit:

Tukholmalainen black metal -yhtye Dark Funeral ilmoitti muutamia tunteja sittten rumpaliksi valitun Dominatorin. Dominator, eli Nils Fjellström, kertoo olevan suuri etuoikeus päästä jälleen tähän bändiprojektiin. Hän omien sanojensa mukaan oli erossa Dark Funeralista tovin aikaa voidakseen keskittyä muihin elämänsä osa-alueisiin. Eroaika on kasvattanut inspiraatiota ja paloa päästä rumpupallille soittamaan. Lord Ahrimanin mukaan Dominatorin saaminen remmiin on “killeri” juttu, koska mies ei ole vain hyvä rumpali, vaan myös hyvä ystävä. Hän toivottaa miehen tervetulleeksi takaisin.

Chaq Mol on Ahrimanin ja Dominatorin kanssa ainoat Dark Funeralin jäsenet. Yhtyeen pitkäaikainen vokalisti Magnus Broberg, eli Emperos Magus Caligula, poistui yhtyeestä viime vuonna. Samalla bändin kokoonpano kutistui rumpali Nils “Dominator” Fjellströmin ja basisti B-Forcen erottua ryhmästä. Vokalisti varmisti eroaikeensa heinäkuussa 2010 toteamalla saaneen uuden suunnan elämälleen menemällä naimisiin ja joutumalla senkin takia laittamaan asiat uuteen tärkeysjärjestykseen.

Ruotsalaisyhtyeen viimeisin pitkäsoitto on Euroopassa loppuvuodesta 2009 ja tammikuussa 2010 Pohjois-Amerikan markkinoilla julkaistu “Angelus Exuro Pro Eternus“. Se äänitettiin Ruotsissa Pain-bändistäkin tunnetun tuottaja Peter Tägtgrenin kanssa Abyssin studiossa. Bändi on luonnehtinut levyä uransa voimakkaimmaksi, teknisimmäksi ja monipuolisimmaksi teokseksi tähän päivään mennessä. Vaikka teos on uskollinen yhtyeen black metal -juurille, on musiikillista kehitystä tapahtunut.

Dark Funeral on:

  • Lord Ahriman (kitarat)
  • Chaq Mol (kitarat)
  • Dominator (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.