Metallimusiikki.net

Dark Tranquillity: "Focus Shift" kuvataan.

Dark Tranquillity -bändin jäsenet punaista taustaa vasten. Kuva on ylivalottunut. Miehet seisovat rykelmänä. Miesten kasvot ja vartalot mustavalkoisia.Ruotsalainen melodista death metallia soittava Dark Tranquillity aikoo kuvata uuden musiikkivideon kappaleestaan “Focus Shift”. Yhtye teki viime viikolla promovideon samasta biisistä. Musiikkivideon ohjaa Roger Johansson, joka on aikaisemminkin tehnyt töitä DT:lle — Johansson on kuvannut musiikkivideot “Lost to Apathy” ja “The New Build”. Molemmat biisit löytyvät bändin vuonna 2005 julkaisemalta “Character”-levyltä. Musiikkivideo kappaleesta “Focus Shift” tullaan näkemään “Fiction“-albumin rajoitetussa erikoispainoksessa.

Bändin uusin albumi, eli “Fiction”, on tarkoitus julkaista huhtikuussa Century Media Recordsin kautta. Albumin miksasi Tue Madsen, joka on tehnyt töitä mm. The Haunted ja Himsa-nimisille bändeille. Albumi sisältää elementtejä, jotka ovat Dark Tranquillitylle ominaisia: puhuttelevia ja provosoivia sanoituksia, sahaavaa kitaratyöskentelyä, lumoavia melodioita ja ankaraa räiskettä. Albumin odotetaan olevan parempi tuotos kuin DT:n klassikot “The Gallery” tai “The Mind’s I”.

Dark Tranquillity -bändin kitaristi, Niklas Sundin, on kertonut Tue Madsenin tehneen loistavaa työtä uudella albumilla — Sundin on erittäin tyytyväinen “Fiction”-levyn äänimaailmaan. Lopputuloksen hän kertoo olevan erittäin tyydyttävä myös bändin kriittisimmille kuuntelijoille. Albumi sisältää 10 biisiä.

“Fiction”-albumin kappaleet:

 1. Nothing To No One
 2. The Lesser Faith
 3. Terminus (Where Death Is Most Alive)
 4. Blind At Heart
 5. Icipher
 6. Inside The Particle Storm
 7. Empty Me
 8. Misery´s Crown
 9. Focus Shift
 10. The Mundane And The Magic
 11. A Closer End (Japanin version bonuskappale)
 12. Winter Triangle (instrumental) (Australian version bonuskappale)

“Fiction”-kiekosta painettava erikoispainos sisältää DVD:n, jossa on live-esiintymisistä taltioituja biisejä sekä muutakin videokuvaa, promovideon kappaleesta “The New Build” ja uuden “Focus Shift” -musiikkivideon. Levyn kansitaiteesta vastaa tälläkin kertaa bändin kitaristi, Niklas Sundin.

“Fiction” julkaistaan Suomessa huhtikuun 25. päivä.

Dark Tranquillity on:

 • Mikael Stanne (laulu)
 • Niklas Sundin (kitara)
 • Martin Henriksson (kitara)
 • Michael Nicklasson (basso)
 • Martin Brändström (kosketinsoittimet ja elektroniikka)
 • Anders Jivarp (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.