Metallimusiikki.net

Dark Tranquillity perui Euroopan-kiertueensa

Melodeathia tekevä ruotsalaisryhmä Dark Tranquillity julkaisi 10 tuntia aikaisemmin tiedotteen, jossa bändi pahoitellen peruu kiertuesuunnitelmansa Euroopan varalle. Metal Attack Over Europe -reissuun osallistumisesta vetäytymistä selitetään sillä, ettei promoottori ole kyennyt hoitamaan tarvittavia käytännön järjestelyitä ja purkamaan logistisia ongelmia. Koska Dark Tranquillity ei ole niihin saanut luotettavaa informaatiota ja koska kiertuetta on markkinoitu turhan vähän, yhtye ei aio lähteä kuukaudeksi tien päälle. Keikoille on myyty yhtyeen mukaan markkinoinnin puutteesta johtuen yllättävän vähän keikkalippuja.

Metal Attack Over Europe on kuukauden pituinen Euroopan-kiertue, johon oli suunniteltu Dark Tranquillityn lisäksi osallistumaan neljä muutakin bändiä. Aikaisemmin Warbringer perui kiertueaikeensa. Nyt julkaisemassaan tiedotteessa Dark Tranquillity pahoittelee tapahtunutta.

Kiertueen tapahtumisesta uutisoitiin ensimmäistä kertaa elokuussa. Keikkaputki käynnistyy norjalaisen Keep of Kalessinin australialaisen Dawn Heistin ja israelilaisen Reign of the Architectin voimin 21. marraskuuta ja päättyy joulukuun 18. päivä. Kiertue sisältää 26 esiintymistä.

Dark Tranquillity on:

  • Stanne (laulu)
  • Sundin (kitara)
  • Henriksson (kitara)
  • Antonsson (basso)
  • Jivarp (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.