Metallimusiikki.net

Darkthrone: "Circle The Wagons".

 • Julkaistiin keskiviikkona 03.02.2010.
 • Luettu 2043 kertaa
 • Bändit:

Darkthronen harmaasävyinen albumin kansitaide. Kuvassa näkyy valkoisella värillä yhtyeen logo kuvan yläosassa ja keskitettynä horisontaalisesti. Kuvaa hallitsee jonkinlainen hahmoton lähikuva jonkinlaisesta mudasta, seinämästä tai muusta tekstuurista, jonJulkaistaan 5.4.2010

Norjan Darkthrone paljasti jo edellisen vuoden lopussa aikeistaan julkaista uutta musiikkia “Circle The Wagons” -nimisen studiorykäisyn muodossa. Uuden kiekon julkaisupäiväksi on nyt merkitty 5. huhtikuuta. Levyn julkaisee tälläkin kertaa Peaceville Recordsin väki. Black metallia takova Darkthrone paljasti hiljattain uuden albumin olevan aikaisempaa vahvemmin tavanomaisen heavy metallin ja rockin suuntaan pokkaava. FaceCulturen Nocturno Culton kanssa tekemässä videohaastattelussa yhtyeen nokkamies mainitsee, että “Circle The Wagons” sisältää Darkthronen parhainta materiaalia. Biisit ovat voimakkaita ja tuotantohommat sujuivat bändin mielestä oikein hyvin. Nocturno Culto paljasti haastattelussa levyn etukanneksi valitun tyyliltään intialaisen teeman. Kansigrafiikka on yhdysvaltalaisen Dennis Dreadin luoma. Sama mies on toteuttanut Darkthronen kolmen edellisenkin kiekon kansitaiteet.

“Circle The Wagons” on tammikuun puolen välin tienoilla tehdyssä FaceCulturen haastattelussa aikaisemmasta Darkthronesta merkittävästi poikkeava teos. Levyn tyylin Nocturno Culto halusi suunnata heavy metallin ja rock-musiikin suuntaan, sillä sellaisella tyylillä soittamisesta hän itse pitää. Nocturno Culton kanssa tehdyn englanninkielisen haastattelun voi katsoa suoraan täältä.

“Circle The Wagons” -albumin kappaleet:

 1. Those Treasures Will Never Befall You
 2. Running For Borders
 3. I Am The Graves Of The 80s
 4. Stylized Corpse
 5. Circle The Wagons
 6. Black Mountain Totem
 7. I Am The Working Class
 8. Eyes Burst At Dawn
 9. Bränn Inte Slottet

Darkthronen vanhasta “A Blaze In The Northern Sky” -albumista julkaistiin Peacevillen voimin joulukuussa uusintapainos. Uusi versio on 180 gramman vinyylilevy. Sen painosmäärä on rajoitettu 1000 kappaleeseen ja kappaleet on numeroitu. Painoksen mukana on Nocturno Culton kirjoittamia sivumerkintöjä äänitteestä. Bändin vanhaankin tuotantoon voi tutustua Darkthronen omilla MySpace-sivuilla, jonka musiikkisoittimesta löytyy vanhinta tuotanoa edustava kappale “Transilvanian Hunger” ja uudempaa päätä edustava “Hiking Metal Punks”.

Darkthrone on:

 • Nocturno Culto (laulu, kitara ja basso)
 • Fenriz (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.