Metallimusiikki.net

Darkthrone: EP:n yksityiskohtia.

 • Julkaistiin lauantaina 23.06.2007.
 • Luettu 1218 kertaa
 • Bändit:

Norjalaisen Darkthrone-bändin Fenriz ja Culto seisovat keskellä kesäistä korpea. Miehillä yllään mustat vaatteet, etummaisella lyhyt nahkatakki ja pitkät ruskeat hiukset.Darkthrone ei keikkaile

Black metal -eliittiin kuuluva norjalainen Darkthrone sai viimeinkin valmiiksi uuden albuminsa ensimmäiset äänitystyöt. Bändi on äänitellyt viimeisten 18 kuukauden ajan uutta materiaaliaan. Heinäkuun lopulla bändi julkaisee uuden “NWOBHM“-EP:n, joka sisältää neljä biisiä CD-versiolla ja kaksi 7”-vinyyliversiolla. Molempien formaattien mukana tulee yksi uusi kappale, jonka nimi on “Hedninger Fra Helvete”. Kappaleen nimi on suomennettuna “Pakanoita Helvetistä”. CD-versio pitää sisällään Testors-bändin coverin kappaleesta “Bad Attitude”.

CD sisältää kappaleen “Wisdom Of The Dead”, joka on erilainen versio samasta kappaleesta, mikä löytyy myös albumilta. Kappale “Canadian Metal” taas on suunnlleen sama versio kuin albumillakin kuultava, paitsi tässä versiossa lauluäänet on äänitetty uudelleen. Vain EP:llä julkaistava “Hedninger Fra Helvete” on uusi biisi ja “Bad Attitude” on amerikkalaisen Testorsin coveri. Vinyyliversio sisältää kappaleet “Hedninger Fra Helvete” sekä “Canadian Metal”.

Uuden albumin nimi on “F.O.A.D.” ja se tullaan julkaisemaan jossain vaiheessa tämän vuoden syyskuuta.

“F.O.A.D.”-albumin kappaleet:

 1. These Shores Are Damned
 2. Canadian Metal
 3. The Church Of Real Metal
 4. The Banners Of Old
 5. Fuck Off And Die
 6. Splitkein Fever
 7. Raised On Rock
 8. Pervertor Of The 7 Gates
 9. Wisdom Of The Dead

Darkthrone on:

 • Nocturno Culto (Ted Skjellum) (laulu, kitara, basso ja musiikki)
 • Fenriz (Gylve Fenriz Nagell) (rummut, taustalaulu, sanoitukset ja musiikki)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.