Metallimusiikki.net

Darkthrone etsii graafikkoa.

  • Julkaistiin torstaina 16.12.2010.
  • Luettu 1459 kertaa
  • Bändit:

Norjan Darkthrone aikoo julkaista pian uudet, päivitetyt versiot kahdesta klassikkoalbumistaan. Alun alkaen Moonfog-levymerkin kautta ilmestyneet opukset “Ravishing Grimness” ja “Goatlord” tuodaan nyt kauppoihin ranskalaisen Peaceville Recordsin tuella. Tehdäkseen näistä levyjulkaisuista erikoisempia, Darkthrone päätti levy-yhtiön kanssa avata suunnittelukilpailun, jonka voittajat saavat luomansa grafiikat albumien kansikuviksi. Kilpailussa etsitään siis kuvitusta molempia levyjä varten. Bändi toivoo graafikkojen lähettävän ehdotuksensa sähköpostitse osoitteeseen competition@peaceville.co.uk ja sen jälkeen jossain vaiheessa alkuvuotta Nocturno Culto ja Fenriz valitsevat ehdokkaiden joukosta parhaat palat.

Black metallia tekevä kaksikko aikoo valita kaksi parasta kansitaide-ehdotusta ensi vuoden alussa. Tämä tarkoittaa albumien julkaisemisen saralla sitä, että levyt ilmestyvät jossain vaiheessa vuotta 2011. Niiden tarkkoja julkaisuhetkiä ei ole vielä kerrottu. Yhtyeen kitaristi ja laulaja Nocturno Culto kertoo, että Peaceville yhdessä Snapperin kanssa on hankkinut koko Moonfog-levymerkin julkaisukatalogin käyttöoikeudet itselleen. Katalogi pitää sisällään seitsemän levyä. Levyjä tullaan julkaisemaan rykäisyittäin seuraavien vuosien varrella. Ainakin Darkthronen kaksi kiekko varustetaan uusilla kansi-ilmeillä. Nocturno Culto yhdessä rumpali Fenrizin kanssa teki päätöksen kansikuvien ehostamisesta ja sen myötä suunnittelukilpailun järjestämisestä. Kilpailutöitä otetaan vastaan 31. tammikuuta 2011 saakka.

Suunnittelukilpailun yleisissä osallistumisehdoissa mainitaan, että Darkthrone tulee yhdessä Peacevillen kanssa valitsemaan kiinnostavimmat suunnitelmat ja todennäköisesti käyttämään niitä albumien kansikuvituksina. Ehdoissa painotetaan, ettei ole suotavaa käyttää muiden kuvia tai grafiikkaa. Kuvituksen on oltava 100-prosenttisesti osallistujan itsensä tekemä. Alaikäisten osanottajien on saatava kilpailuun osallistumista varten täysi-ikäisen holhoojan suostumus. Alaikäraja osallistumiselle on 14 vuotta. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Kilpailutöitä saatetaan esittää julkisesti yhtyeen tai levy-yhtiön nettisivuilla. Osallistumisviestin yhteydessä on oltava viestin otsikkona Darkthrone Design Contest. Viestissä on mainittava osallistujan nimi, postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Kilpailutyö on liitettävä viestiin eikä se saa olla tiedostokooltaan yhtä megatavua suurempi. Suositeltavia tiedostomuotoja ovat JPG ja PDF.

Darkthrone on:

  • Nocturno Culto (kitara, basso ja laulu)
  • Fenriz (rummut, kitara, basso ja laulu)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.