Metallimusiikki.net

Darkthrone: Kaksi uutta biisiä valmiina.

 • Julkaistiin tiistaina 06.11.2007.
 • Luettu 1177 kertaa
 • Bändit:

Norjalainen black metallia soittava Darkthrone uutisoi Nocturno Culton suulla saaneensa jälleen pari biisiä valmiiksi, vaikka sen uusi albumi “F.O.A.D.“-albumi julkaistiin vasta hiljattain. Nocturno Culto kertoo, ettei bändi jää lepäämään vaan porskuttaa eteenpäin. Viime viikonloppuna yhtye äänitti kaksi biisiä seuraavaa albumiaan varten. Kiekolla on jo olemassa nimi, mutta sitä Culto ei voi vielä paljastaa julkisesti. Hän kertoo olevansa jännittyneessä mielentilassa ajatellessaan uutta albumiaan — samaan tapaan kuin ennen edellisen opuksen ilmestymistä.

Mies kertoo Darkthronen kulkevan edelleen omia polkujaan ja pysyttäytyvän erossa valtavirrasta. Culto tunnustaa yhtyeen saavan tämän vuoksi osakseen niin ylistystä kuin kuraistakin tavaraa. Hän uskoo bändin albumien kestävän soittoa kauemmankin aikaa kuin vain vuosikymmenen.

Darkthronen tuorein pitkäsoitto on lokakuun alussa Peacevillen kautta ulostunut “F.O.A.D.”-niminen tekele. Sitä edelsi EP-kiekon "NWOBHM":n saapuminen tähän maailmaan. EP julkaistiin heinäkuussa.

“F.O.A.D.”-albumin kappaleet:

 1. These Shores Are Damned
 2. Canadian Metal
 3. The Church Of Real Metal
 4. The Banners Of Old
 5. Fuck Off And Die
 6. Splitkein Fever
 7. Raised On Rock
 8. Pervertor Of The 7 Gates
 9. Wisdom Of The Dead

Albumin nimi on lyhenne sanoista “Fuck Off and Die”. Kyseinen biisikin löytyy levyltä. “F.O.A.D.” on bändin järjestyksessä 13. albumi.

Darkthrone on:

 • Nocturno Culto (laulu, kitara ja basso)
 • Fenriz (rummut, taustalaulu ja sanoitukset)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.