Metallimusiikki.net

Darkthronelta ilmaista musiikkia.

 • Julkaistiin maanantaina 06.10.2008.
 • Luettu 1260 kertaa
 • Bändit:

Darkthronen piirretty kansikuva "Dark Thrones & Black Flags" -albumia varten. Kuvassa näkyy mustaharmaa maisema kolkosta maisemasta, jossa taloja ja vuorenrinteitä ja bändin logo mustalla vasemmassa yläkulmassa, albumin nimi goottilaisin kirjaimin valkoisJulkaisu 20.10.2008

Mustan metallimusiikin kantaisiin kuuluva Darkthrone laski levy-yhtiönsä kautta ladattavaksi uuden kokonaisen kappaleen tulevalta “Dark Thrones and Black Flags” -albumiltaan. Digitaalisessa muodossa ladattava musiikkiannos on ladattavissa kaikille uutiskirjeen tilaajille suoraan täältä.

Bändin uusi pitkäsoitto julkaistaan Peaceville Recordsin kautta, kuten monet muutkin aikaisemmat Darkthronen kiekot. Albumin ilmestymishetkeksi on nimetty 20.10.2008. Levystä syntyy seuraaja yhtyeen viime vuoden puolella luomalle pitkäsoitolle. “Dark Thrones and Black Flags” ilmestyy kolmena eri versiona, joista harvinaisin painos on varustettu ennen näkemättömällä videomateriaalilla Darkthronen sakista studion syövereissä. Bonusvideoiden nimet ovat “Fucking Around Version 1” ja “Fucking Around Version 2”.

Albumista julkaistaan kolme toisistaan eroavaa painosta, joista yksi on normaali jewelcase-kiekko, toinen on vinyylilevy ja kolmas on slipcase-kuoriin kääritty jewelcase-kiekko varustettuna aikaisemmin mainituilla videotaltioinneilla.

“Dark Thrones & Black Flags” on Darkthronen järjestyksessä 14. pitkäsoitto. Se sisältää yhtyeen mukaan täydellisen fuusion tummasävyistä rockia, punkia ja metallimusiikkia. Levy on musiikillisesti jatko-osa viime vuoden “F.O.A.D.”-kiekon edustamalle musiikkityylille. Uusi albumi on tehty tasaveroisesti Fenrizin ja Nocturno Culton kesken. Kumpikin jäsen on osallistunut kaikkiin kiekon kappaleiden kirjoittamisiin ja myös vokaaliosuuksien toteuttamisiin. Albumi nauhoitettiin ilman ulkopuolista tukea Norjassa sijaitsevan Necrohell II -studioiden tiloissa. Albumi on nyt ennakkotilattavissa Peacevillen nettikaupasta. Se julkaistaan virallisesti 20. päivä tätä kuukautta.

“Dark Thrones and Black Flags” -albumin kappaleet:

 1. The Winds They Called The Dungeon Shaker
 2. Oath Minus
 3. Hiking Metal Punks
 4. Blacksmith Of The North
 5. Norway In September
 6. Grizzly Trade
 7. Hanging Out In Haiger
 8. Dark Thrones And Black Flags
 9. Launchpad To Nothingness
 10. Witch Ghetto

Darkthrone on:

 • Nocturno Culto (kitara, basso, laulu ja sanoitukset)
 • Fenriz (rummut, rytmikitara, basso, laulu ja sanoitukset)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.