Metallimusiikki.net

Dawn Of Tears Inverse Recordsille

  • Julkaistiin perjantaina 21.06.2013.
  • Luettu 1450 kertaa
  • Bändit:

Inverse Records tiedottaa kiinnittäneensä espanjalaisen melodeathia soittavan Dawn Of Tears -yhtyeen. Bändiltä ilmestyy 20. syyskuuta 2013 maailmanlaajuisesti "Act III: The Dying Eve" -albumi. Se on yhtyeen järjestyksessä toinen pitkäsoitto. Dawn Of Tears perustettiin J.L. Trebolin toimesta vuonna 1999. Bändin omakustanteinen debyyttialbumi "Descent" nimitettiin kansainvälisen Metal Storm Awards -tapahtuman parhaaksi melodisen death metallin albumin ehdokkaaksi vuonna 2007. Dawn Of Tears sijoittui siinä kolmanneksi — kategoriassa kilpailivat myös muun muassa Arch Enemy ja Dark Tranquillity. Nyt espanjalaisyhtye ryhtyy levittämään sanaa eteenpäin tulevasta pitkäsoitostaan. Osana albumin markkinointia on musiikkivideon "Present Of Guilt" laittaminen YouTubeen. Videon voi katsoa suoraan täältä.

Dawn Of Tears -yhtyeen seitsemän miestä seisoo rapautunutta seinää vasten. Osa miehistä parrakkaita ja pitkähiuksisia.
Kuvassa Dawn Of Tears.

Viisikon toistaiseksi uusin kiekko on EP-levy "Dark Chamber Litanies". Sen saaman suosion myötä bändille avautui mahdollisuus jakaa Espanjan alueella ja sen rajojen ulkopuolellakin keikkalavat Dimmu Borigrin, Amon Amarthin, Moonsorrow’n, Destructionin, Grave Diggerin, Charonin, Thurisazin ja muiden kanssa.

Dawn Of Tears on:

  • J. Alonso (laulu)
  • J.L. Trebol (kitara)
  • R. Sendra (basso)
  • I. Perez (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.