Metallimusiikki.net

Dead To This World sai levytyssopimuksen.

Dead To This World, joka on entisen Immortal-bändin basisti Iscariahin uusi projekti, uutisoi MySpace-sivuillaan solmineensa nyt levytyssopimuksen Dark Essence Recordsin kanssa. Yhtyeen debyyttialbumi, “First Strike for Spiritual Renewance”, on tarkoitus julkaista 19. marraskuuta. Kiekkoa tuotetaan tällä hetkellä Bjørnar E Nielsenin avustuksella Nielsen’s Conclave Media Studioiden suunnalla Norjan Bergenissä. Nielsen on toiminut tuottajana aikaisemmin sellaisille bändeille kuin Helheim, Sulphur, Deathcon, Ampera ja Vulture Industries. Jälkimmäisen rytmiryhmän kokoonpanoonkin hän kuuluu. DTTW on yksi niistä onnekkaista orkestereista, jotka pääsivät työstämään musiikkia em. studiossa, joka rakennettiin vast’ikään yhteistyössä Nielsenin sekä Enslavedin riveihin kuuluvien Herbrand Larsenin ja Arve Isdalin kanssa.

Dead To This World perustettiin alunperin Iscariahin omaksi sooloprojektiksi. Iscariah on tuttu mies black metal -bändi Immortalista, jonka jäsen hän on aikaisemmin ollut. Mies soittaa myös Necrophagia-nimisessä yhtyeessä. DTTW on uransa aikana julkaissut yhden demon vuoden 2005 huhtikuussa. Se sisältää kolme biisiä. Kiekkoa painettiin käsin numeroitu 150 kappaleen läjä, jota lähetettiin tämäntyylisestä musiikista kiinnostuneille tahoille. Sitä ei julkaistu kaupalliseen myyntiin. Demosta julkaistiin myöhemmin myös 7”-EP Iron Pegasus Recordsin kautta.

Bändin rumpali erosi hiljattain. Uudeksi pellinpaukuttajaksi värvättiin entinen Gorgorothin jäsen Kvitrafn, joka soittaa rumpuja ainakin yhtyeen esikoisalbumilla. Kvitrafn mättää metallia myös Sigfaderin, Wardrunan ja Jotunsporin joukoissa.

Dead To This World on:

  • Iscariah
  • Kvitrafn (rummut, sessiojäsen)

Dead To This World perustettiin Norjan Bergenissa vuonna 2002 Iscariahin toimesta. Bändi soittaa speed/thrash/black metallia.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.