Metallimusiikki.net

Destruction: "Day Of Reckoning".

  • Julkaistiin perjantaina 09.07.2010.
  • Luettu 850 kertaa
  • Bändit:

Saksalainen thrash metal -bändi Destruction aloitti uuden studiolevyn nauhoitushommat aikaisemmin heinäkuussa. Järjestyksessä 18. Destruction-levy pyritään laittamaan läjään sillä tavalla, että se voidaan julkaista tammikuussa 2011 Nuclear Blast Recordsin tuella. Uusi albumi sai nimekseen “Day Of Reckoning”. Yhtyeen mukaan se on nopeampi ja kovemmalla turbulenssilla varustettu kuin vuoden 2008 “D.E.V.O.L.U.T.I.O.N.”-albumi.

Nyt taltioitavalla kiekolla ei enää kuullaan rumpalina Marc Reigniä, joka päätti erota yhtyeestä maaliskuussa 2010. Miehen soitantaa kuullaan viimeistä kertaa aikaisemmin tämän vuoden puolella julkaistulla “A Savage Symphony” -DVD:llä. Rumpali erosi kiertue-elämästä syntyneen stressin ja musiikillisten erimielisyyksien vuoksi. Reign jatkaa musiikin soittamista Volcano-rokkibändissään.

Kesäkuussa Destruction signeerasi sopimuksen vanhan yhteistyökumppaninsa, levy-yhtiö Nuclear Blast Recordsin kanssa. Destructionin nokkamies Schmier kiittää aikaisempaa levymerkkiään AFM Recordsia hyvin sujuneesta kumppanuudesta viimeisten vuosien aikana. Nyt he valitsivat pitkästä aikaa levy-yhtiökseen Nuclear Blastin, sillä se tuki Destructionia 11 vuotta sitten unohtumattomalla tavalla.

Bändin tällä hetkellä uusin julkaisu on DVD-levy “A Savage Symphony — The History of Annihilation”. Se ilmestyi Saksassa tammikuun lopussa ja muualla Euroopassa helmikuun alussa. Saksalaisten uusin albumilevy on “D.E.V.O.L.U.T.I.O.N.” vuodelta 2008.

Destruction on:

  • Schmier (basso ja laulu)
  • Mike (kitara)
  • Marc (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.