Metallimusiikki.net

Diabolos Dust Massacre Recordsille.

  • Julkaistiin tiistaina 07.06.2011.
  • Luettu 697 kertaa
  • Bändit:

Saksalainen Diabolos Dust kertoo julkaisevansa pian seuraavan albumin saatuaan nyt levytyssopimuksen Massacre Recordsilta. Edellisen levynsä yhtye julkaisi vuosi sitten omakustanteisesti. Debyyttialbumi on nimeltään “Ruins of Mankind”. Sitä ennen yhtyeeltä on ilmestynyt pari demoasteista taltiointia. Vuodesta 2006 lähtien toiminut metalliryhmä kertoo soittavansa kasariluvun heviä ja thrash metallia, mutta omalla uniikilla tavallaan. Diabolos Dust fuusioi perinteistä metallimusiikkia vanhan koulukunnan rässimetallin ja modernin metalliräimeen kanssa. Yhtyeen ensimmäisen albumin antiin voi tutustua bändin MySpace-sivuilla.

Neljästä muusikosta muodostettu Diabolos Dust on uransa varrella päässyt tukemaan Paul Di’Annon keikkaa Saksan Münchenissä. Keikkauransa kohokohtiin ryhmä nimeää myös Metalfest Austriassa esiintymisen viime vuonna. Yhtye on esiintynyt Testamentin, Behemothin ja Sepulturan seurassa.

Diabolos Dustin esikoisalbumi “Ruins of Mankind” sisältää yhteensä 11 englanniksi laulettua kappaletta. Sama linja jatkunee myös seuraavalla, vielä nimeämättömällä, studioluomuksella. Saksalainen Massacre Records edustaa tämän yhtyeen lisäksi mm. Crematorya, Stormwarrioria, Illdisposedia ja Legion of the Damnedia.

Diabolos Dust on:

  • Jürgen Dachl (laulu)
  • Anton H. Lini (kitarat ja taustalaulu)
  • Roland Zehrer (basso ja taustalaulu)
  • Stefan Fesser (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.