Metallimusiikki.net

Dimmu Borgirin Shagrath naimisiin.

  • Julkaistiin sunnuntaina 20.07.2008.
  • Luettu 3616 kertaa
  • Bändit:

Kuusi Dimmu Borgir -bändin miesjäsentä seisoo harmahtavassa ja tummasävyisessä valokuvassa elottomie lehtien päällä. Keskimmäisenä Shagrath, joka irvistelee. Miehillä kalpeat kasvot, mustat vaatteet, niittivarusteita. Taustalla erittäin koristeellinen ylöShagrathista aviomies

Norjalan suurin tabloidilehti Verdens Gang, eli VG, kirjoittaa maanmiehensä Shagrahtin olevan purjehtimassa avioliiton pyhään satamaan syyskuussa 2008. 31-vuotias sinfonista mustaa metallia soittavan Dimmu Borgirin keulahahmo on naimassa 41-vuotiaan Christina Fultonin. Morsian on tullut suurelle yleisölle tutuksi viiem vuosikymmenen puolella harrastamastaan romanttisesta suhteesta näyttelijä Nicolas Cageen. Cage on suomalaiselle yleisölle tuttu ainakin elokuvista National Treasure, Grindhouse, Windtalkers, Gone in Sixty Seconds ja Ghost Rider 2. Dimmu Borgirin Shagrath, syntymänimeltään Stian Tomt Thoresen, on siis menossa naimisiin Nicolas Cagen ex-naisystävän kanssa, jolla on edellisestä suhteesta 17-vuotias teinipoika Weston. Tuore valokuva lemmenparista löytyy täältä.

Black metallia soittavan yhtyeen keulahahmo aikoo mennä naimisiin romanttisessa ympäristössä, nimittäin Preikestolenissa, jonka suomenkielinen nimi on Saarnatuoli. Se on yli 600 metrin korkeudella sijaitseva kalliojyrkänne Norjan vuoristoisella rannikolla. Shagrath kertoo hänen ja naisystävänsä valinneen juuri tämän paikan sen takia, että maisemat ovat henkeäsalpaavat ja koska paikalle mahtuu runsaasti kutsuvieraita — todennäköisesti paikalle kutsutaan ainakin Dimmu Borgirin kokoonpano ja mahdollisesti myös Fultonin joulukuussa 1990 syntyneen pojan isä, Nicolas Cage.

Shagrah ja Fulton tapasivat toisensa keväällä 2008 vain nelisen kuukautta sitten. Pariskunnan VG:lle antamassaan kommentissa he rakastuivat toisiinsa jo ensisilmäyksellä. Fulton on kotimassaan Yhdysvalloissa oman reality-sarjan kehittäjä. Sarjan nimi on niinkin innovatiivinen kuin The Single Mom Show. Norjalaismuusikon kanssa naimisiin suuntaava Fulton on toiminut aikaisemmin näyttelijänä, mutta hän on harrastanut ohjaajanakin toimimista. Lemmenpari on kaavaillut viettävänsä jatkossa aikaa Oslon ja Yhdysvaltojen välillä tasaisesti jaettuna. Christina Fulton vieraili äskettäin ensimmäistä kertaa Norjassa, johon hän maan vehreyden ja majesteetillisen ympäristön takia kertoi rakastuneensa.

Fultonin ja Nicolas Cagen poika, nimeltään Weston Coppola-Cage, on laulajana amerikkalaisessa black metallia soittavassa Eyes Of Noctum -yhtyeessä. Teini kuulutti Dimmu Borgirin lavalla Kaliforniassa 16. huhtikuuta, jolloin norjalaisyhtye esiintyi The Groven lavalla Anaheimissa. Eyes Of Noctum on tällä hetkellä purkittamassa debyyttialbumiaan ruotsalaisen Studio Fredmanin syövereissä tuottaja Fredrik Nordströmin kanssa. Levyllä vierailevat rumpali Hellhammer ja ruotsalainen moniosaaja Snowy Shaw. Heinäkuussa 2007 Wizard Entertainmentille antamassaan lausunnossa poika kertoi musiikillisten taipumustensa olevan kallellaan sellaiseen norjalaiseen musiikkiin kuin black metal, jota poika luonnehti “todella, todella raa’aksi”. Pojan pyörittämän bändin debyyttialbumi ilmestyy Morbid Rose Recordsin kautta 1. tammikuuta 2009. Hän on kertonut, ettei halua ratsastaa sukunsa suosiolla, mutta toisaalta bändi hehkuttaa virallisilla MySpace-sivuillaan Weston Cagen olevan poika maailmankuululle näyttelijä Nicolas Cagelle.

Kristinuskon vastaista sanomaa takovan Dimmu Borgirin tuorein albumi on viime vuonna päivänvaloon harpponut “In Sorte Diaboli“, jonka nimi on suomennettuna “Liitossa Saatanan Kanssa”. Shagrath ei ole selventänyt julkisesti miten hänen syyskuussa Jahven kanssa solmimansa avioliittosopimus vaikuttaa bändin aatteelliseen puoleen.

Dimmu Borgir on:

  • Shagrath (laulu)
  • Galder (kitara)
  • Silenoz (kitara)
  • ICS Vortex (basso ja laulu)
  • Mustis (koskettimet)
  • Tony Laureano (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.