Metallimusiikki.net

Dornenreich laajensi julkaisusopimusta.

  • Julkaistiin perjantaina 30.03.2007.
  • Luettu 666 kertaa
  • Bändit:

Dornenreich-yhtyeen kaksipäinen miehistö, joista molemmat ovat miehiä, seisovat kallioseinän edessä. Miehillä on yllään samanlaiset tummansiniset paidat ja pitkät hiukset, sekä leukaparta. Miehet katsovat oikealle ylöspäin.Itävaltalainen sinfonista black metallia takova Dornenreich on laajentanut levytyssopimustaan, jonka se teki Prophecy Productionsin kanssa. Laajennettu sopimus käsittää vielä kolmen pitkäsoiton julkaisun PP:n leivistä. Dornenreich onkin nyt työstämässä uuden albumin materiaalia. Yhtyeen uusimman pitkäsoiton nimeksi annettiin “In Luft Geritzt”, joka on vapaasti suomennettuna “Ilmaan Piirretty”.

Yhtye kommentoi nettisivuillaan uuden “In Luft Geritzt” -albumin tulevan sisältämään 11 uutta biisiä. Kymmenen kappaletta kuuluu albumille, mutta yksi tulee bonuskappaleeksi — bonuskappale kuullaan vain albumin rajoitetussa ensimmäisessä painoksessa.

Biisien kirjoittaminen on saatu jo lähes loppusuoralle. Dornenreich yrittää kehitellä pari uutta biisiä, joita on tarkoitus soitella vain ja ainoastaan live-esiintymisissä. Yhtyeellä on vahva visio siitä, minkälainen albumin kansitaiteesta tulee. Myös biisien sanoitukset valmistuvat. Sanoitusten luvataan olevan lyhyempiä kuin koskaan aikaisemmin Dornenreichin historiassa.

Uusi albumi ilmestyy todennäköisesti ensi vuoden keväällä.

Dornenreichin viides studioalbumi, “Durch den Traum”, julkaistiin viime vuonna Prophecy Productionsin kautta.

Dornenreich on:

  • Jochen Stock (Eviga) (laulu, kitara ja basso)
  • Thomas Riesner (viulu)

Yhtye perustettiin vuonna 1996. Bändi käyttää biisiensä sanoituksissa saksaa. Sen jälkeen kun bändi teki debyyttialbuminsa, minkä nimi on “Nicht um zu sterben”, tunnetuksi tälle maailmalle vuonna 1997, ilmestyi pari vuotta myöhemmin “Bitter ist’s dem Tod zu dienen” -pitkäsoitto. Näillä julkaisuilla Dornenreich kahmaisi itselleen avantgarde-bändin maineen.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.