Metallimusiikki.net

Dreaming Dead: "Midnightmare".

 • Julkaistiin torstaina 01.03.2012.
 • Luettu 733 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen piirros "Midnightmare"-albumin etukantta varten. Siinä näkyy huone, joka on likainen ja jossa ihminen leijuu ilmassa horisontaalisesti.Julkaistaan 20.4.2012

Yhdysvaltalainen naisvokalistia käyttävä metalliryhmä Dreaming Dead uutisoi tulevansa julkaisemaan kotiseudullaan uuden "Midnightmares"-albumin 20. huhtikuuta. Se tulee sisältämään progressiivisen metallin lisäksi aineksia ja vaikutteita melodisen death metallin, black metallin ja thrash metallin saralta. Kiekko äänitettiin Dreaming Deadin omassa kotistudiossa, vaikkakin rummut ja vokaaliraidat äänitettiin erikseen Architeuthis Sound -studiossa Hollywoodissa. Oikealla puolella näkyvä kansitaide on Travis Smithin piirtämä. Dreaming Deadin väki työstää tällä hetkellä musiikkivideota uuden albuminsa sisältämään kappaleeseen "Corpse Mtn".

"Midnightmares"-albumin kappaleet:

 1. Wake
 2. Midnightmares
 3. Overlord
 4. Corpse Mtn
 5. In Memoriam
 6. Lapse
 7. Into The Abyss
 8. Exile
 9. Departure

Yhtye julkaisee albuminsa huhtikuun jälkimmäisellä puoliskolla. Albumin antia saatetaan kuulla jo huomenna, kun ryhmä soittaa Kaliforniassa yhdessä Nunslaughterin, Sadistic Intentin, Insanityn ja Mutilacionin kanssa. "Midnightmares" on yhtyeen toinen täyspitkä albumi. Debyyttilätty "Within One" ilmestyi vuonna 2009. Dreaming Dead on ollut toiminnassa vuodesta 2006 lähtien.

Dreaming Dead on:

 • Elizabeth Schall (laulu ja kitara)
 • Juan Ramirez (basso)
 • Michael Caffell (rummut ja laulu)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.