Metallimusiikki.net

El Caco: "Hatred, Love and Diagrams".

 • Julkaistiin sunnuntaina 27.11.2011.
 • Luettu 614 kertaa
 • Bändit:

Piirros harakasta tai korpista seisomassa punaisen sydämen päällä yhdellä jalalla.Julkaistaan 27.1.2012

Norjalaisyhtye El Caco tiedottaa tuovansa alkuvuodesta 2012 Indie Recordingsin avulla seuraavan studioalbuminsa, levyn "Hatred, Love & Diagrams", joka on sekoitus melodista rokkia ja melodista metallia. Äänite julkaistaan Euroopassa 27. tammikuuta ja muutamaa päivää myöhemmin Pohjois-Amerikan markkinoilla. Teos on seuraaja parin vuoden takaiselle promootiolevylle "Heat Heat". Huolimatta siitä, että El Caco on toiminut vuosikymmenen ajan, yhtyeeltä on viime vuosien aikana ilmestynyt vain promoasteisia teoksia vuoden 2001 vinyylilevyn "Cosmic" jälkeen. El Caco pitää tätä kymmenen kappaleen pituista levyään uransa kohokohtana.

Indie Recordings paljasti albumin oikealla näkyvän kansitaiteen viime viikolla. Samalla listattiin levyn lopullinen soittolista. Soittolistan anti on äänitetty ja tuotettu El Cacon toimesta ilman merkittävää ulkopuolista apua yhtyeen omassa studiossa. Levyn masteroi yhtyeen pitkäaikainen yhteistyökumppani Daniel Bergstrand. Bergstrandin taitoja ovat aikaisemmin hyödyntäneet esimerkiksi In Flames ja Meshuggah. El Caco tarjoaa MySpace-sivuillaan kuunneltavaksi useita biisejä edellisiltä levyjulkaisuiltaan.

"Hatred, Love And Diagrams" -albumin kappaleet:

 1. After I’m Gone
 2. Hatred
 3. Autopsy
 4. Equivalence
 5. Go Forward
 6. Confessions
 7. Sixty To Zero
 8. Skeleton
 9. She Said
 10. Disconnect

El Caco on:

 • Osa (laulu ja basso)
 • Anders (kitarat)
 • Fred (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.