Metallimusiikki.net

Kuva vuodelta 2010. Kuvan otti Kalle Pyyhtinen.Kuva vuodelta 2010. Kuvan otti Kalle Pyyhtinen.

Enthrope nauhoittaa covereita.

  • Julkaistiin keskiviikkona 29.12.2010.
  • Luettu 772 kertaa
  • Bändit:

Vuonna 2006 toimintansa käynnistänyt Enthrope lienee nyt studiossa viimeistelemässä nauhoittamiaan kahta cover-kappaletta. Bändi uutisoi aikaisemmin joulukuussa siirtyvänsä Klaukkalassa sijaitsevan D-Studion tiloihin purkittamaan lainaviisuja, nimittäin Type O Negativen biisin “Wolf Moon” ja Pestilencen kappaleen “Presence of the Dead”. Ensin mainittua kappaletta käytetään edesmenneen Peter Steelen muistoksi koostettavalla tribuuttialbumilla. Jälkimmäisen raidan julkaisusuunnitelmista ei ole vielä tietoja. Kotimainen Enthrope julkaisi kesäkuun alussa debyyttialbuminsa. Albumi on nimeltään “Tomorrow’s Dead Days” Se julkaistiin Supernova Recordsin kautta.

Type O Negativen laulaja ja basisti Peter Steele menehtyi 48-vuotiaana viime huhtikuussa. Muusikko menehtyi sydänvian vuoksi. Hän oli ryhtynyt säveltämään seuraavaa Type O Negative -albumia. Ei ole tiedossa tulevatko muut bändin jäsenet viimeistelemään keskeneräiseksi jääneen opuksen.

Enthropen esikoisalbumin arvostellut Archaic Metallurcy antoi teokselle pisteet 7+/10. Myös Metalunderground.com arvosteli kiekon ja antoi sille neljä viidestä pisteestä, sekä summasi albumin toteamalla sen olevan onnistunut sekoitus aggressiivista death metallia ja tunnelmallista syntikkatyöskentelyä. Sue-lehti totesi albumista seuraavaa: Yhtyeen pohjana on melodinen death metal, jonka päälle, lomaan ja yhteyteen on punottu tunnelmallisia elementtejä ja fiilistelevämpiä väliosia. Syntikat ja melodiat ovat olennainen osa soundia […].

Enthrope on:

  • Miika (laulu)
  • Ville (kitara ja laulu)
  • Jani (kitara)
  • Juha (basso)
  • Mikko (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.