Metallimusiikki.net

Entombed: "Serpent Saints".

 • Julkaistiin lauantaina 24.03.2007.
 • Luettu 3352 kertaa
 • Bändit:

Entombed-bändin jäsenet istuvat valkoista tiiliseinää vasten. Miehet istuvat rivissä. Kuvassa neljä miestä, joista kolmella mustat housut, mutta yhdellä siniset farkut. Parilla miehistä pitkät hiukset.Ruotsalainen pitkän linjan metallibändi, Entombed , on nyt rynnimässä kohti musiikkirintaman etulinjaa — tarkoitus on julkaista “Serpent Saints — The Ten Amendments” -albumi. Kiekko julkaistaan Threeman Recordingsin kautta Saksassa heinäkuun 13. päivä. Kyseessä on erikoisjärjestely Threemanin ja Candlelight Recordsin kanssa.

Uusi albumi sisältää 10 biisiä ja se on ensimmäinen merkkipaalu bändin uudelle rumpalille, Olle Dahlstedtille. Dahlstedt on soittanut uransa aikana Misery Loves Co.:ssa ja Alpha Safarissa. Mies korvasi vuonna 2006 Entombedista eronneen Peter Stjärnvindin.

Entombed on suunnitellut järjestävänsä näytöstyyppisen keikan hampurilaisessa Ballroomissa 3. päivä toukokuuta.

Uusi “Serpent Saints — The Ten Amendments” -albumi sisältää ainakin kappaleet “In the Blood” ja “The Dead, The Dying and the Dying to be Dead”. Kiekko masteroidaan kuluvan kuukauden lopussa tukholmalaisessa Cosmos Mastering -äänittämössä, jossa bändin apumiehenä toimii Soren Elofsson.

Yhtye on paljastanut uuden albumin musiikillisen suuntauksen olevan harottavampi ja syvempi kuin mitä kuullaan “When In Sodom” -EP:llä, mutta että se on vain hyvä merkki. Kyseessä ei ole minkäänlainen konseptialbumi, vaan yritys luoda kiinteä metallimusiikkimöhkäle, jonka biisit käsittelevät samansuuntaista teemaa. Bändi päättää selostuksensa sanomalla:

Almost like the soundtrack to the film with the same name.

“When In Sodom” -EP:n kappaleet:

 1. When In Sodom
 2. Carnage
 3. Thou Shalt Kill
 4. Heresy
 5. Amen

Entombed on:

 • Petrov (laulu)
 • Alex Hellid (kitarat)
 • Nico Elgstrand (basso)
 • Peter Starjnwind (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.