Metallimusiikki.net

Evanescence nauhoittaa kolmannen albuminsa.

  • Julkaistiin tiistaina 05.04.2011.
  • Luettu 1024 kertaa
  • Bändit:

Takavuosien hittimetallibändi Evanescence kertoo mediatiedotteen välityksellä suuntaavansa studioon. Yhtye aikoo ryhtyä nauhoittamaan seuraavaa albumia ensi viikon maanantaina yhdessä tuottaja Nick Raskulineczin kanssa. Tuottaja on viime aikoina osallistunut ainakin Foo Fightersin, Alice In Chainsin ja Deftonesin lättyjen äänittämiseen. Evanescencen “The Open Door” -albumin seuraaja tulee olemaan metalliyhtyeen järjestyksessä kolmas kokopitkä levy. Edellinen albumi äänitettiin Los Angelesissa vuonna 2006. Se myi tuplaplatinaa bändin kotimaassa Yhdysvalloissa ja maailmanlaajuisesti teosta ostettiin yli viisi miljoonaa kappaletta. Evanescencen kaikkia levyjä on myyty 17 miljoonaa kopiota.

Evanescencen keulahahmo ja laulaja–sanoittaja Amy Lee kertoo, että hän yhdessä muiden bändin jäsenten kanssa odottavat kovasti pääsevänsä näyttämään minkälaista aineistoa he ovat saaneet aikaiseksi. Ryhmä on säveltänyt biisejä sen verran ahkerasti, että niistä voisi tehdä enemmänkin kuin yhden albumin. Musiikillisesti uudet kappaleet edustavat uusiutumista ja kokeellisten tyylien tapailua unohtamatta Evanescencelle ominaisia asioita.

Levy-yhtiö Wind-up Recordsin sikariporrasta edustava Edward Vetri kommentoi Amyn ja muun Evanescencen konkkaronkan ahertaneen kovasti uuden albumin parissa. Aikalisä bänditoiminnasta antoi naislaulajalle aikaa laajentaa luovuuden raja-aitoja.

Evanescence on:

  • Amy Lee (laulu ja piano)
  • Terry Balsamo (kitara)
  • Tim McCord (basso)
  • Will Hunt (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.