Metallimusiikki.net

Evergrey lähtee tekemään jatkoa albumille "Monday Morning Apocalypse".

 • Julkaistiin keskiviikkona 06.12.2006.
 • Luettu 949 kertaa
 • Bändit:

Metallibändi Evergrey poseeraa. Taustalla sinertävää väritystä, bändin jäsenet pukeutuneet mustiin vaatteisiin.Ruotsalainen metallibändi Evergrey tiedottaa nettisivuillaan siirtyneensä jälleen valmistelemaan / äänittämään jatkoa bändin edelliselle, “Monday Morning Apocalypse” -nimiselle, albumille. Bändi haluaa saada uuden albumin julkaistua ensi vuoden toukokuussa. Evergrey-bändin kitaristi-laulaja Tom S. Englund kertoo tulevan albumin materiaalin kuulostavan raskaalta ja synkältä — se on raskain bändin tekemä julkaisu.

Evergrey-bändi liittoutuu Hardcore Superstar ja Avatar-bändien kanssa soittaakseen yhdessä vuosittaisen, joka muuten on järjestyksessä jo kolmas, “Chaos Before New Year” -keikan. Bändit esiintyvät joulukuun 29. päivä Ruotsin Trädgårn-nimisessä paikassa. Edellisten vuosien esiintymisissä bändin kanssa on käynyt soittamassa sellaisia bändejä kuin In Flames ja Dark Tranquillity.

Bändin edellinen albumi, nimeltään “Monday Morning Apocalypse”, äänitettiin Division One Studioilla Göteborgissa. Evergreyn apuna äänitystöissä oli kokeneita konkareita: Sanken Sandquist ja Stefan Glaumann ovat molemmat aikaisemmin tehneet uransa aikana töitä mm. Rammstein-bändille ja Britney Spearsille, sekä Def Leppardille.

“Monday Morning Apocalypse” -albumin kappaleet:

 1. Monday Morning Apocalypse
 2. Unspeakable
 3. Lost
 4. Obedience
 5. The Curtain Fall
 6. In Remembrance
 7. At Loss For Words
 8. Til Dagmar
 9. Still In The Water
 10. The Dark I Walk You Through
 11. I Should

Albumista julkaistu rajoitettu erikoisversio sisältää lisäksi bonuskappaleen:

 1. Closure

Evergrey-bändin kokoonpano:

 • Tom S. Englund (laulu ja kitara)
 • Henrik Danhage (kitara)
 • Fredrik Larsson (basso)
 • Rikard Zander (kosketinsoitin)
 • Jonas Ekdahl (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.