Metallimusiikki.net

Falconer: "Among Beggars and Thieves".

 • Julkaistiin lauantaina 19.04.2008.
 • Luettu 915 kertaa
 • Bändit:

Falconer-bändin logo valkoista taustaa mustalla värillä. Logossa näkyy bändin nimi kirjoitettuna koristeellisin ja hieman futuristisin kirjaimin. Logon ylä- ja alaosassa kierteinen ja terävä koriste peilikuvana.Albumi ulos elokuussa

Ruotsalainen Falconer otti jälleen uuden harppauksen tuoreen albuminsa luomistyössä, kun yhtyeen kitaristi Stefan Weinerhall paljasti levyn nimeksi ristityn “Among Beggars and Thieves”. Albumi on tarkoitus miksata seuraavan kuukauden loppupäivinä Sonic Train Studioiden tiloissa. Levyn ilmestymishetkeksi on alustavien suunnitelmien mukaan kaavailtu elokuun loppua. Bändi tulee kuvaamaan uudesta kappaleesta, mikä on nimeltään “Carnival of Disgust”, musiikkivideon lähiaikoina. Musiikkivideo saatetaan sisällyttää albumi-CD:n sisälmyksiin tai sitten julkaista erikseen Webissä. Falconer-kitaristin kirjoittaman kommentin mukaan tämä kuluva vuosi tulee olemaan yhtyeelle eräänlainen lepohetki, lukuunottamatta albumin julkaisemiseen liittyviä työasioita. Ryhmä pyrkii keräämään uutta puhtia ja pontta voidakseen koluta ympäri maailmaa vuonna 2009 tekemällä live-esiintymisiä.

Kitaristi Stefan Weinerhall on aikaisemmin kertonut uusimman Falconer-kiekon olevan sanoituksiensa saralla painottunut keskiaikaiseen elämään ja tapahtumiin ruotsalaisesta näkövinkkelistä katsottuna. Kyseessä ei ole kuitenkaan varsinainen konseptialbumi. Kitaristi päätti, että tästä tekeleestä ei missään nimessä synny minkäänlaista seuraajaa, jatko-osaa, vuonna 2006 syyskuussa ulostuneelle “Northwind”-levylle. Edellinen albumi on alallaan niin hyvä kuin se vain voi olla, joten sitä ei tarvitse lähteä sorkkimaan enempää. Kitaristi haluaa bändin kehittyvän ja pureutuvan uusiin haasteisiin. “Northwin”-albumilla ei kuulla enää laulajan virassa Kristoffer Göbeliä, joka poistui bändin miesvahvuudesta antamaan tilaa bändiin palanneelle Mathias Bladille. Albumi julkaistiin Metal Bladen kautta. Falconerin sopimus Metal Blade Recordsin kanssa paisui edellisen vuoden päivinä kattamaan vielä neljä seuraavaa studioalbumia.

Falconerin remmiin kiinnittyi bändiin jälleen marraskuussa vuonna 2005. Hänen värväytymisestä kerrottiin aikoinaan Falconerin nettisivujen keskustelupalstan välityksellä. Kristoffer Göbel kertoi saaneensa bändistä potkut ja että Mathias Blad oli otettu korvaavaksi muusikoksi. Mieshän toimi yhtyeessä sitä ennen albumilla “Chapters from a Vale Forlorn”.

“Northwind”-albumin kappaleet:

 1. Northwind
 2. Waltz with the Dead
 3. Spirit of the Hawk
 4. Legend and the Lore
 5. Catch the Shadows
 6. Tower of the Queen
 7. Long Gone By
 8. Perjury and Sanctity
 9. Fairyland Fanfare
 10. Himmel så trind
 11. Blinded
 12. Delusion
 13. Home of the Knave
 14. Black Tarn (instrumentaalinen)

Falconer on:

 • Mathias Blad (laulu ja kosketinsoittimet)
 • Stefan Weinerhall (kitarat, kosketinsoittimet ja taustalaulu)
 • Jimmy Hedlund (kitara ja taustalaulu)
 • Magnus Linhardt (basso)
 • Karsten Larsson (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.