Metallimusiikki.net

Fester: "A Celebration of Death".

 • Julkaistiin perjantaina 24.02.2012.
 • Luettu 807 kertaa
 • Bändit:

Synkkä piirros sohvalla röhnöttävästä ihmisestä, jonka yläpuolella Fester-logo.Julkaistaan maaliskuussa 2012

Norjalainen pitkän linjan metalliryhmä Fester julkaisee ensi kuukauden aikana uuden albumin. Se sai nimekseen "A Celebration of Death". Kiekolla kuullaan tasan 10 biisiä, joista yksi on instrumentaalinen, ja joista kertyy soittoaikaa yhteensä 54 minuuttia. Abyss Recordsin kautta julkaistava teos on luokiteltavissa blackened death metallin genreen. Teos on ensimmäinen uusi Fester-albumi noin 17 vuoteen. Kansitaide valmistui aikaisemmin kuluvan viikon puolella ja sen voi nähdä oikealla. Albumista tullaan julkaisemaan oheisella kuvituksella koristettu vinyyliversio, jonka kansikuva on laminoitu. Vinyyliversioita on kaksi erilaista; musta 350 kopion painos ja 150 kappaleen suuruinen värillinen vinyyli. Molemmat vinyylit julkaistaan 31. maaliskuuta. CD-version julkaisupäivämäärää ei ole annettu.

"A Celebration of Death" -albumin kansitaiteen maalasi Eliran Kantor. Muun kansitaiteen toteutti Industrie Chimere Noiren Joce. Albumista tehtävällä CD-versiolla tullaan näkemään 16-sivuinen kansilehtinen.

"A Celebration of Death" -albumin kappaleet:

 1. Rites of Ceres
 2. The Black Tower
 3. March of Death
 4. I’ll Hunt You Down
 5. Metalized
 6. Jeg Spytter På Deg
 7. Last Day of Battle Pt. I
 8. Last Day of Battle Pt. II
 9. A Face for a Funeral (bonus)
 10. Rites of Mortiis (Remix of Ceres by Mortiis)

Yhtye ilmoitti torstaina, että ruotsalainen Fester-kaima on päättänyt lopettaa toimintansa, tai ainakin vaihtaa bändinimensä, ja sen johdosta norjalaisyhtyeellä ei ole syytä lyödä lyötyä. Bändin mukaan kaksi skandinavialaista Festeriä voisivat aiheuttaa turhia sekaannuksia.

Fester on:

 • Thomas Andresen (laulu)
 • Bjørn ‘Tiger’ Mathisen (kitarat ja laulu)
 • Raymond C. Pellicer (syntetisaattori ja kitarat)
 • Jon Bakker (basso)
 • Audun Kleive (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.