Metallimusiikki.net

Fireforce: "March On".

 • Julkaistiin sunnuntaina 30.01.2011.
 • Luettu 771 kertaa
 • Bändit:

Fireforcen logo vasemmassa yläkulmassa kellertävällä värillä. Kuvaa hallitsee piirustus jonkinlaisesta sarvipäisestä demonisankarista, joka seisoo rinteellä kuutaivasta vasten.Julkaistaan 25.3.2011

Belgialainen Fireforce paljastaa maaliskuun jälkimmäisellä puoliskolla uuden studioalbumin. Kiekolla tullaan kuulemaan tusinan verran sellaisia raitoja, jotka ovat yhtyeen mukaan puhdasta, perinteistä hevimetallia. “March On” nauhoitettiin R.D. Liapakisin valvonnassa ja albumilla kuullaan vierailevana kitaristi Mystic Prophecy -yhtyeen kokoonpanosta tuttua Eric Philippeä. Mies soittaa kitarasoolot kappaleessa “Constantine”. Philippe on Mystic Prophecyn lisäksi soittanut Rhapsodylle, Riotille, Mob Rulesille ja TNT:lle. Sama mies on vastuussa myös Fireforcen logosta ja albumin kansitaiteesta. Albumi ilmestyy 7Hard-levymerkin kautta 25. maaliskuuta. Yhtye vihjaa, että levystä tullaan näkemään lehtijutut pian ilmestyvissä Rock Hardin, Heavyn, Rock Tribunen ja Terrorizerin painoksissa.

Yhtye solmi aikaisemmin levytyssopimuksen saksalaisen 7Hard Recordsin kanssa debyyttialbumin esille tuomista varten.

“March On” -albumin kappaleet:

 1. Coastal Battery
 2. The Only Way
 3. Firestorm
 4. Horus (Bringer Of Order)
 5. 1302 — Battle For Freedom
 6. Moonlight Lady
 7. Annihilation
 8. Fly Arrow Fly (Crécy 1346)
 9. Mona Lisa
 10. Hold Your Ground
 11. Born To Play Metal
 12. Metal Rages On

Yhtye nauhoitti viime vuoden elokuussa albumin rumpuraidat Saksassa. Rumpalina toimi tuohon aikaan Tom Heijnen. Bändi on sittemmin poistanut rumpalin riveistään ja etsii nyt korvaavaa muusikkoa.

Fireforce on:

 • Flype (laulu)
 • Erwin Suetens (kitarat)
 • Steve Deleu (kitarat)
 • Metalpat (basso)

Yhtye aloitti toimintansa alkuvuodesta 2009. Sen ensimmäinen nauhoite on EP-levy “Moonlight Lady”, joka nauhoitettiin saman vuoden alussa belgialaisen Midas-studion tiloissa. Tällekin kiekolle kansitaiteen toteutti Eric Philippe.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.