Metallimusiikki.net

Flamer Helldone-festivaaliin.

Mustiin pukeutuneita emoja loikkii betoniseinän edustalla samalla kun yksi emo huutaa naama auki jotain. Kuvan värimaailma on synkkä, voimakaskontrastinen.Kuva: Minna Annola

Helsingin Flamer tulee osallistumaan loppuvuodesta Helsingissä järjestettävään Helldone Festival 2009 -musiikkitapahtumaan. Aikavälillä 28.–31. joulukuuta järjestettävä musiikkitapahtumien kokoelma tarjoaa elävää musiikkia Tavastialla ja Semifinalissa. Tapahtuman ensimmäisenä päivänä nähdään Flamer tukemassa Ville Valon HIM-yhtyettä. Festivaalissa nähdään myös The 69 Eyes, Ghost Brigade, Vanity Beach, Major Label ja Anathema. HIM tulee yhdessä The 69 Eyesin kanssa valtaamaan tapahtuman esiintymällä käytännössä sen jokaisena iltana pääjehujen muodossa. The 69 Eyes aikoo soittaa akustisena, kuten myös englantilainen Anathema.

Helldone Festival 2009:n pääsylippujen ennakkomyyntivaihe starttasi 20. päivä kuluvaa kuukautta siten, että lippusatsi maksaa 45 euroa iltaa ja asiakasta kohden lippuja voi tilata enintään pari kappaletta. Ikäraja on 18 vuotta.

HIM on esiintynyt Helldone Festivalissa vuosittain sen ensimmäisestä järjestämiskerrasta lähtien vuonna 2005. Yhtye on elokuun alusta lähtien luonut uransa seitsemättä studioalbumia Los Angelesissa tuottaja Matt Squiren kanssa. Työnimellä “Screamworks: Love in Theory and Practice” valmistuva opus aiotaan julkaista ensi vuoden ystävänpäivänä. Bändi saattaa soittaa Helsinkiin saapuneelle yleisölle myös uusimpia biisejä tulevalta albumiltaan.

Helsinkiläinen Flamer on Helldonen maanantaina yksi elävän musiikin esittäjistä. Yhtyeen riveissä toimii entinen Bleakin keulahahmo ja biisinrustaaja, Caleb, joka valmisteleekin Flamerin nimissä ensimmäistä albumia julkaistavaksi myöhemmin. Flamerin debyyttialbumin nimi on “Molotov Cocktails”. Bändi tarjoaa MySpace-sivuillaan peräti kuusi näytebiisiä tulevalta studiorykäisyltään. Yhtye ei ole toistaiseksi kertonut albuminsa varalle tehdyistä suunnitelmista tarkempia yksityiskohtia.

Flamer on:

  • Caleb (laulu)
  • Sigur (kitara)
  • Jay (kitara ja laulu)
  • J-Kay (basso ja laulu)
  • Tayo (rummut ja laulu)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.