Metallimusiikki.net

Fleshcrawl: "Structures of Death".

 • Julkaistiin torstaina 19.07.2007.
 • Luettu 637 kertaa
 • Bändit:

Mustaharmaa bändipotretti Fleshcrawl-yhtyeen joukoista, johon kuuluu viisi miestä. He ovat pukeutuneet mustiin vaatteisiin. Keskimmäisenä etualalla istuu mies, jolla pitkät tumman- tai vaaleanruskeat hiukset ja kasvoilla psykoottinen virne.Fleshcrawl vuodesta 1987

Fleshcrawl , joka on saksalainen brutaalia death metallia mättävä yhtye, kertoo saaneensa nyt valmiiksi uuden “Structures of Death“ -albuminsa. Bändihän kertoi toukokuun lopussa saattaneensa kiekon äänitystyöt päätökseen. Nyt kiekko on siinä mallissa, että se voidaan sysätä ihmisten ilmoille. Tämä kiekko on bändin ensimmäinen Ruotsin ulkopuolella äänitetty levy — kiekon raivotautinen sanoma purkitettiin Saksan Studio Toninfusionin tiloissa, joka sijaitsee yhyteen kotikaupungissa Ulmissa.

Kiekon tuotantohommista vastasi Martin Schmitt. Kiekko miksattiin ja masteroitiin ruotsalaisen Studio Undergroundin syövereissä Pelle Saetherin toimesta.

“Structures of Death” sisältää 12 biisiä, jotka ovat musiikillisesti Fleshcrawlin mukaan vanhan koulukunnan death metallia, mutta monipuolisesti tarjoiltuna. Luvassa mahtavia melodioita ja niskaluita raastavia riffejä. Yhtye uhoaa albumista tulevan yksi tämän vuoden parhaista dm-teoksista!

“Structures of Death” -albumin kappaleet:

 1. Skulls of the Rotten (Intro)
 2. Structures of Death
 3. Into the Fire of Hell
 4. Written in Blood
 5. A Spirit dressed in Black
 6. Fleshcult
 7. Into the Crypts of scattered Souls
 8. Anthem of Death
 9. Nothing but Flesh remains
 10. Rest in Pain (R.I.P)
 11. About Mortality
 12. War of the Dead

Kiekko tullaan julkaisemaan Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Italiassa 21. syyskuuta. Muualle Eurooppaan levy marssitetaan syyskuun 24. päivä Metal Blade Recordsin saattamana.

Albumista painetaan rajoitettu erikoisversiokin digipack-formaatissa. Se tulee sisältämään bonuskappaleena “Rockin’ Is My Business” -nimisen veisun. Kyseinen biisi on The Four Horsemen -bändin kappaleesta tehty cover-versio.

Fleshcrawl on:

 • Sven Gross (laulu)
 • Mike Hanus (kitara)
 • Oliver Grbavac (kitara)
 • Nico Scheffler (basso)
 • Bastian Herzog (rummut)

Bändi käynnistyi keväällä 1987 kun Stefan Hanus ja Bastian Herzog lyöttäytyivät yhteen soittaakseen metallia. Bändin nimeksi ristittiin Morgöth, kunnes vuonna 1990 nimenvaihdos tuli ajankohtaiseksi. Siitä lähtien he kutsuivat projektiaan nimellä Suffocation. Samalla bändin musiikillista linjausta rukattiin kohti aiempaakin äärimmäisempää suuntaa.

Julkaistuaan ensimmäisen demokasettinsa, nimeltään “Festering Flesh”, yhtye joutui jälleen vaihtamaan nimeään, sillä tuohon aikaan päätään nostava amerikkalainen bändi kutsui samanaikaisesti itseään Suffocationiksi. Saksalaiset siis nimesivät joukkueensa jälleen kerran — nyt nimeksi ristittiin Fleshcrawl. Sen jälkeen he julkaisivat ensimmäisen EP-levynsä, joka on nimeltään “Lost in a Grave”. Kyseessä on 7”-vinyyli. Kiekko julkaistiin Morbid Recordsin kautta.

Vuotta myöhemmin bändi solmi levytyssopimuksen Black Mark Productionin kanssa ja vuoden 1992 kesäkuussa yhtye äänitti debyyttialbuminsa “Descend into the Absurd”. Se taltioitiin tukholmalaisen Montezuma Studion syövereissä. Kiekon valmistumisen jälkeen Mike Hanus korvasi Gero Schmittin kitaristina.

Vuonna 1993 bändin uusi albumi, “Impurity”, saatiin valmiiksi. Kiekko tuotettiin Dan Swanön omassa Unisound Studiossa. Albumi sai hyvän vastaanoton kansainvälisestikin, sillä sen äänimaailma on brutaalia ja peräänantamatonta death metallia — myös live-esiintymisiä kehuttiin energisiksi.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.