Metallimusiikki.net

Fransmannit syrjivät Satanic Warmasteria.

Lappeenrantalainen Satanic Warmaster julkaisi lauantaina tiedotteen, jossa bändi tiedottaa joutuneen syrjityksi ranskalaisessa Hellfest-tapahtumassa. Yhtye ei pääse esiintymään tapahtumaan huolimatta aikaisemmin tehdystä esiintymislupauksesta. Satanic Warmaster katsoo festivaalia organisoivan väen taipuneen eräiden toisten samassa tapahtumassa esiintyvien yhtyeiden painostukseen. Black metal -bändin mukaan on pettymys nähdä kuinka tällaista boikotteja synnyttävää ennakkoluuloisuutta harjoitetaan metallimusiikin rintamalla. Satanic Warmaster muistuttaa, että sen ainoa ideologia on satanismi ja musiikkityylinä on black metal. Hellfest-tapahtumassa nähdään esiintymässä muitakin mustan metallin lähettiläitä. Lausunnossaan Satanic Warmaster huomauttaa Hellfestin noudattavan ilmiselvää kaksinaismoralismia. Ranskassa pidettävä Hellfest on jokavuotinen ulkoilmatapahtuma. Se järjestetään seuraavan kerran kesäkuussa. Festivaalissa nähdään esiintymässä mm. Vader, Belphegor, Morgoth ja 1349.

Satanic Warmasterin 29. tammikuuta julkaisema tiedote ei nimeä niitä yhtyeitä, jotka ovat voineet olla siihen kohdistuvan boikotin takana.

Parin vuoden takainen Carelian Pagan Madness -kiertue toi yhtyeelle mainetta NSBM-bändinä. Yhtye esiintyi kiertueella saksalaisen Absurdin ja kreikkalaisen Der Stürmerin kanssa.

Yhden miehen yhtye on toiminut black metallin parissa vuodesta 1998 lähtien. Bändi on uransa varrella julkaissut useita kokopitkiä levyjä ja erityisen paljon split-kiekkoja tasaiseen tahtiin. Yhtyeen tuorein levy on EP-kiekko vuodelta 2010. Satanic Warmaster on uransa aikana julkaissut sellaisia äänitteitä kuin “Strength and Honour”, “Gas Chamber” ja “Black Metal Holocaust”.

Satanic Warmaster on:

  • Satanic Tyrant Werwolf (laulu ja soittimet)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.