Metallimusiikki.net

Gojira marraskuussa studioon.

  • Julkaistiin maanantaina 10.10.2011.
  • Luettu 1262 kertaa
  • Bändit:

Ranskalainen Gojira tiedotti aikaisemmin lokakuussa paljon ehtineen tapahtua siitä, kun ryhmä viimeksi kertoi tekemisistään. Bändi pahoittelee pitkään odotetun "Sea Shepherd" -EP:n lykkääntymistä. Se julkaistaan todennäköisesti ensi vuoden puolella. Sille ehdittiin nauhoittaa pääasiassa kaikki ääniraidat valmiiksi, mutta tietokoneen kovalevyn rikkoonnuttua on dataa päässyt häviämään. Osa raidoista on kyetty palauttamaan. Lisäksi Gojiran seuraavan studioalbumin biisit on jo sävelletty, sovitettu ja sanoitettu. Ne odottavat vielä nauhoittamista. Mikäli ongelmia ei ilmene, bändi aloittaa levyn nauhoittamisen marraskuussa jossakin Yhdysvaltojen New Yorkissa sijaitsevassa pajassa.

Gojiran EP-projekti "Sea Shepherd" on ollut työstettävänä ainakin puolen vuoden päivät. Ranskalaisakti uutisoi jo tammikuussa levystä, jota kitaristi ja laulaja Joe Duplantier luonnehtii raskaaksi, nopeaksi ja naamalle pyrkiväksi.

Bändin seuraava studioalbumi julkaistaneen alkuvuodesta 2012. Duplantierin mukaan albumille on haettu runsaasti vaikutteita niin musiikkiin kuin sanoituksiinkin eri lähteistä. Levylle ei ole vielä annettu nimeä. Teoksen tuottajana tullee toimimaan Greg Fidelman. Gojiralla ei ole tällä hetkellä levytyssopimusta, sillä vuoden 2008 "The Way of all Flesh" -levyn julkaistuaan nelikko katkaisi välinsä Listenable Recordsiin.

Uuden albumin julkaisemisen muassa bändi valmistelee live-DVD:tä, nimeltään "The Way of all Flesh from the Inside". Se sisältää kiertueella ja studiossa nauhoitettua videokuvaa. Duplantier on paljastanut, ettei tammikuussa ilmestyvällä DVD:llä oleva kuva ole teknisesti kovin laadukasta, mutta on hyvin realistista. Aineistoa nähtäneen noin 60 minuutin verran.

Gojira on:

  • Joe Duplantier (laulu ja kitara)
  • Christian Andreu (kitara)
  • Jean-Michel Labadie (basso)
  • Mario Duplantier (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.