Metallimusiikki.net

Gorgoroth kuvaa musiikkivideon.

  • Julkaistiin maanantaina 09.04.2007.
  • Luettu 1344 kertaa
  • Bändit:

Gorgoroth-bändin promokuva, jossa King ja Infernus seisovat mustaa taustaa vasten corpse-maskit kasvoilla ja niittitavaraa yllään.Uusi musiikkivideo tulossa

Norjalainen black metal -bändi Gorgoroth kaavailee lähtevänsä ensi viikolla kuvaamaan uutta musiikkivideota. Musiikkivideo tehdään jostakin “Ad Majorem Sathanas Gloriam” -albumin kappaleesta. Biisin nimeä, josta video luodaan, ei ole vielä tiedossa.

“Ad Majorem Sathanas Gloriam” julkaistiin viime vuoden puolella ruotsalaisen Regain Recordsin kautta.

Bändin kolme aikaisempaa pitkäsoittoa julkaistiin Nuclear Blast Recordsin kautta:

  1. 2003: “Twilight of the Idols”
  2. 2000: “Incipit Satan”
  3. 1998: “Destroyer”

Kuten Metallimusiikki.net jo aikaisemmin uutisoi, Gorgorothin Gaahl vapautui. Mies istui ehdottomassa vankeudessa syytettynä ja tuomittuna seksuaalisesta päällekarkauksesta. Miehen teon väitetään sijoittuvan vuoden 2004 puolelle, jolloin Norjan Bergenissä Gaahlin väitetään raiskanneen 29-vuotiaan naisen.

Gorgoroth on:

  • Gaahl (vokaalit)
  • Infernus (kitara)

Vuosien varrella bändi on kokeillut noise- ja industrial-tyylejä musiikissaan. Vuosien varrella yhtyeen kokoonpano on vaihtunut useita kertoja — tällä hetkellä Infernus (kitara) on ainoa Gorgorothin perustajajäsenistä. Yhtye ei ole koskaan painanut booklet-lehtisiin biisiensä sanoituksia.

Nimi “Gorgoroth” on otettu J.R.R. Tolkienin “The Lord of the Rings” -sarjasta, jossa Gorgoroth on kuollut ja synkkä paikka Mordorin maassa.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.