Metallimusiikki.net

Gorgorothin Gaahl vapaalla jalalla.

 • Julkaistiin tiistaina 09.01.2007.
 • Luettu 2314 kertaa
 • Bändit:

Gorgoroth-bändin promokuva, jossa King ja Infernus seisovat mustaa taustaa vasten corpse-maskit kasvoilla ja niittitavaraa yllään.Norjalainen Gorgoroth uutisoi nettisivuillaan bändin keulahahmon vihdoin pääseen ulos vankilasta — Gaahl laitettiin lukkojen taakse viime vuoden keväällä. Gaahl tuomittiin 14 kuukauden vankeustuomioon vuoden 2005 helmikuussa, kun hän oli pahoinpidellyt 41-vuotiaan miehen ja uhannut juoda hänen vertaan. 31-vuotias Gaahl, jonka oikeaa nimeä ei ole ilmeisesti vielä paljastettu mediassa, sai syytteen ja hänelle vaadittiin yhdeksän vuoden vankeustuomiota.

Gorgoroth-bändin Gaahl sai kuitenkin vain 18 kuukauden vankeustuomion, joka langetettiin hänelle vuoden 2004 toukokuussa. Tuomiosta vähennettiin neljä kuukautta — vastaavasti rahallinen korvaus uhrille kasvoi alkuperäisestä 100 000 NOK yhteensä 190 000 NOK, joka on noin 23 000 euroa.

Gorgoroth-bändin basisti, King, käy Los Angelesissa tammikuun 14.–22. päivä tekemässä promootiotyötä itselleen ja Gorgorothille. Hän vierailee NAMM-tapahtumassa.

Bändi on yksi niistä, jotka on nimitetty norjalaisen Spelleman-kilpailun “Metal”-kategoriaan. Kyseessä on 35. vuosi jolloin tämä musiikkitapahtuma järjestetään, Spelleman onkin Norjan vanhin ja arvostetuin musiikkikilpailu. Sitä vietetään kuluvan kuukauden 27. päivä Oslossa. Tapahtuma teleivisioidaan ja se näytetään livenä Norjan TV2-kanavalla. Spelleman-kilpailun “Metal”-kategoriassa on Gorgorothin lisäksi Benea Reach, Enslaved ja Keep of Kalessin.

Gorgoroth kipusi aikoinaan Norjan kansallisen albumilistan sijalle n:o 22 albumillaan “Ad Majorem Sathanas Gloriam”.

“Ad Majorem Sathanas Gloriam” -albumin kappaleet:

 1. Wound upon Wound
 2. Carving a Giant
 3. God Seed (Twilight of the Idols)
 4. Sign of an Open Eye
 5. White Seed
 6. Exit
 7. Untamed Forces
 8. Prosperity and Beauty

Gorgoroth on:

 • Gaahl (vokaalit)
 • Infernus (kitara)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.