Metallimusiikki.net

Graveworm: "Diabolical Figures".

 • Julkaistiin keskiviikkona 06.05.2009.
 • Luettu 1364 kertaa
 • Bändit:

Gravewormin albumin "Diabolical Figures" etukannessa näkyy maalaus hirviömäisestä maisemasta, jonka maaperää peittää ihmisten lihattomat ja nahattomat pääkallot. Kuvan yläosassa myrskyisä taivas ja siellä bändin logo kullanvärisellä fontilla. Kuvan keskelJulkaistaan 16.6.2009

Italialais-saksalainen Graveworm viimeisteli juuri uusimman albuminsa nauhoitustyöt. Mikäli kiekon viimeisteleminen sujuu ongelmitta, levy tullaan julkaisemaan Massacre Recordsin kautta tiistaina 16. kesäkuuta. Gravewormin uutukainen on sen järjestyksessä seitsemäs pitkäsoitto. Rykäisyn nimi on “Diabolical Figures”. Opus sisältää yhteensä tasan 10 biisiä, joista yksi on albumin nimikkokappale. Saksan Borgentreichissa purkitettu levy sisältää vierailevana muusikkona Disbelief-bändin Karsten “Jagger” Jägerin musisointia. Yhtye aloitti kappaleiden nauhoittamisen helmikuun lopussa Borgentreichissa sijaitsevan Stage One Studioiden tiloissa tuottaja Andy Classenin kanssa. Nauhoitusvaiheen päättymisestä metelimiehet uutisoivat maaliskuussa.

Melodista ja goottihenkistä metallia luovan Gravewormin albumin “Diabolical Figures” kansitaiteen loi italialainen digitaaliseen taiteeseen erikoistunut Daniel Hofer, joka on Archetype Designin palkkalistoilla. “Diabolical Figures” on seuraaja neljä vuotta sitten ilmestyneelle ja Nuclear Blast Recordsin kautta julkaistulle albumille “Collateral Defect”. Gravewormin kappaleita voi kuunnella yhtyeen äskettäin uudistuneilla MySpace-sivuilla.

“Diabolical Figures” -albumin kappaleet:

 1. Vengeance Is Sworn
 2. Circus Of The Damned
 3. Diabolic Figures
 4. Hell’s Creation
 5. Forlorn Hope
 6. Architects Of Hate
 7. New Disorder
 8. Message In A Bottle
 9. Ignoreance Of Gods
 10. The Reckoning

Gravewormin kopla tullee siirtymään Euroopan-kiertueelle yhdessä ruotsalaisen Arisen ja suomalaista perua olevan Scorngrainin kanssa. Kiertue käynnistyy syyskuun alussa ja päättyy saman kuukauden 20. päivä. Tarkkaa keikka-aikataulua ei ole vielä valmistunut, mutta niistä tiedotettaneen lähitulevaisuudessa bändien nettisivuilla.

Graveworm on:

 • Stefano Fiori (laulu)
 • Eric Righi (kitarat)
 • Thomas Orgler (kitarat)
 • Harald Klenk (basso)
 • Sabine Mair (kosketinsoittimet)
 • Martin Innerbichler (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.