Metallimusiikki.net

Helldone Festivalin lipunmyynti alkaa 24. syyskuuta

Helldone 2012 juhlistaa HIMin uran kolmannen vuosikymmenen alkamista Tavastialla 28.–31. joulukuuta. Lokakuun 26. julkaistava kokoelma "XX — Two Decades Of Love Metal" kerii yhteen irtolangat, mukaan lukien syyskuisen uutukaissinglen "Strange World". Sen jälkeen on tullut aika jatkaa matkaa. Itse asiassa HIM on jo ehtinyt karistaa menneisyyden harsot olkapäiltään. Ansaitun sapattivuotensa jälkeen bändi pursuaa energiaa ja on parasta aikaa studiossa äänittämässä tuottaja Hiili Hiilesmaan kanssa kahdeksatta albumiaan. Tämän työnimen "Tears On Tape" alla kulkevan levyn tulee miksaamaan Tim Palmer ja se tullaan julkaisemaan vuoden 2013 alkupuoliskolla. Olen varma, että näistä sessioista biisi tai pari löytää tiensä myös Helldonen livesettiin, Ville Valo ennustaa.

Kaikilla neljällä Helldone-keikalla HIMillä on lämmittelijöinään vanhat taistelutoverinsa The Skreppers. Tämä tuottaja Hiilesmaan johtama kauhukopla on jatkanut kieroutunutta kulkuaan rock & rollin alkuhämärästä psychobillyn suonsilmään, pukeutuneina mustaan nahkaan ja piikkikorkokenkiin. The Skreppersin viides albumi "Sherwood Gays" näki päivänvalon toukokuussa 2012. Toinen Helldonen tämän vuoden vakiokuvio tuntee nimen Helsinki Vampire Club. Kyseessä on Semifinalin tiloihin avattava tummanpuhuva pop-up-disko, jossa DJ Jyrki69 tulee joka ilta — uudenvuodenaattoa lukuun ottamatta — pyörittämään levyjen lisäksi loukkoonsa eksyneitä viattomia sieluja. Luvassa on kaikkea gootista glamin kautta katurockin varjoisalle puolelle.

Helldone-festivaalin vuoden 2012 versiota vietetään 28.–31. joulukuuta välisenä aikana Helsingin Tavastialla. Pääsylippuja myydään alkaen 61,5 euron hintaan yhtä esiintymisiltaa kohden. Lipunmyynti käynnistyy maanantaina 24. syyskuuta kello 12 Tiketin välityksellä. Ostorajoituksena on enintään viisi lippua kutakin asiakasta kohden. Liput ovat henkilökohtaisia. Liput nimetään ostovaiheessa ja henkilöllisyys tarkastetaan tapahtumapaikan ovella. Lippuja voi varata suoraan Tiketin nettisivuilta.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.