Metallimusiikki.net

Helloween: "7 Sinners".

  • Julkaistiin lauantaina 04.09.2010.
  • Luettu 1796 kertaa
  • Bändit:

Helloweenin "7 Sinners" -albumin kannessa näkyy yläosassa koristeellisin kirjaimin yhtyeen logo. Sen alapuolella teräviä sakaroita sisältävä sirkkelinterä, jonka alapuolella lukee albumin nimi.Julkaistaan lokakuussa

Voimametallibändi Helloween paljasti eilen perjantaina uuden studioalbumin kansikuvan. Albumi on saksalaisyhtyeen järjestyksessä 13. pitkäsoitto. Teos sai osakseen nimen “7 Sinners”. Se aiotaan julkaista aivan lokakuun lopussa. Ryhmä suitsuttaa levyä uransa nopeimmaksi, raskaimmaksi ja kaikkein melodisimmaksi. Albumilla kuullaan laulajana Andi Deristä, kitaristina Sascha Gerstneriä, rumpalina Dani Löbleä ja perustajajäseniä, kitaristi Michael Weikathia ja basisti Markus Grosskopfia. Uusi albumi julkaistaan neljänä eri versiona, joista kolme on CD-formaatissa ja yksi vinyylinä. Kuukauden kuluttua “7 Sinners” -albumin ilmestymisestä Helloween aikoo lähteä kiertelemään maailman keikkapaikkoja. Bändi on kasannut kymmenittäin keikkoja kattavan kiertueen. Sen aikataulu paljastettiin pari viikkoa sitten. Kiertue sisältää joulukuun 14. ja 15. päivä keikat Suomen Tampereella ja Helsingissä. Kiertue alkaa marraskuun lopulla ja päättyy helmikuussa 2011.

Bändi raotti uuden albumin kansitaidetta asteittain virallisilla Facebook-sivuillaan aina elokuun viimeisestä päivästä eiliseen asti. Raotusprosessi käynnistyi siten, että aluksi koko kansikuva oli verhottu punaisella näyttämöverhoa muistuttavalla tekstuurilla, jota hilattiin päivittäin ylöspäin paljastaen sen takaa lopullisen kansitaiteen.

Saksan Hampurista käsin operoiva Helloween kertoi toukokuussa painelleensa Andi Deriksen omistamaan Mi Sueno Studioon nauhoittelemaan 13. pitkäsoittoaan. Albumille on kirjoitettu yli 20 biisiä. Niistä valittiin parhaat palat äänitettäväksi yhtyeen pitkäaikaisen tuottajan, Charlie Bauerfeindin, kanssa. Yhtyeen basisti Markus Grosskopf kertoi jo äänitystöiden alettua, että näissä uusimmissa biiseissä kuullaan kaikki Helloweenin tavaramerkeiksi muodostuneet elementit. Osa biiseistä on erittäin voimakkaita ja hymnimäisiä, mutta toisaalta levyllä kuullaan sellaisiakin biisejä, joissa rumpali pääsi mättämään nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Bändi pyrkii julkaisemaan albumin Pyhäinpäivänä 31. lokakuuta.

Helloween on:

  • Andi Deris (laulu)
  • Michael Weikath (kitara)
  • Sascha Gerstner (kitara)
  • Markus Grosskopf (basso)
  • Daniel Löble (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.