Metallimusiikki.net

Helloween: "Straight Out of Hell"

 • Julkaistiin sunnuntaina 04.11.2012.
 • Luettu 1734 kertaa
 • Bändit:

Saksalainen power metal -yhtye Helloween uutisoi ensi vuoden tammikuussa ilmestyvän uutta musiikkia, kun seuraaja "7 Sinners" -kiekolle ilmestyy ja sitä seuraa laaja kiertue. Kiekko julkaistaan Euroopassa 18.1. ja Pohjois-Amerikassa 22.1.2013 nimellä "Straight Ouf of Hell". Voimametallimiehet äänittävät sen MiSueno Studioilla kesäkuukausien aikana. Teoksesta tehdään kappalemäärältään rajoitettu erikoispainos varustettuna parilla bonusraidalla, sekä tavanomaisesta poikkeavalla koteloinnilla. Albumin ensimmäinen single on "Nabataea". Siihen valmistui äskettäin musiikkivideo.

Helloweenin uudella "Straight Out of Hell" -albumilla kerrotaan minkälainen tulevaisuus voi olla, tai miltä se voi kuulostaa. Monimutkaista sävellysjälkeä, melodioita ja koukkuja sisältävä levy tarjoaa monipuolisen kuuntelukokemuksen, sillä biisejä on ollut säveltämässä Andi Derisin lisäksi Helloweenin perustajajäsenet Michael Weikath sekä Markus Grosskopf ja kitaristi Sascha Gerstner. Albumin nimikkokappale on bassokitaristi Grosskopfin kirjotitama. Monimutkainen, tunteikas "Burning Sun" on Weikathin käsialaa. "World of War" on Gerstnerin säveltämä thrash-vetoista riffittelyä sisältävä tekele. Albumin erikoispainoksella kuullaan edesmenneen Deep Purplen jäsenen Jon Lordin muistoksi tehty Hammond-versio kappaleesta "Burning Sun".

"Straight Out of Hell" -albumin kappaleet:

 1. Nabataea
 2. World Of War
 3. Live Now!
 4. Far From The Stars
 5. Burning Sun
 6. Waiting For The Thunder
 7. Hold Me In Your Arms
 8. Wanna Be God
 9. Straight Out Of Hell
 10. Asshole
 11. Years
 12. Make Fire Catch The Fly
 13. Church Breaks Down
 14. Another Shot Of Life (erikoisversion bonuskappale)
 15. Burning Sun (erikoisversion bonuskappale)

Helloween on:

 • Andi Deris (laulu)
 • Michael Weikath (kitarat ja taustalaulu)
 • Sascha Gerstner (kitarat ja taustalaulu)
 • Markus Grosskopf (basso ja taustalaulu)
 • Daniel Löble (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.