Metallimusiikki.net

Helloweenin uusin suoraan albumilistan kärkikahinoihin

 • Julkaistiin keskiviikkona 30.01.2013.
 • Luettu 1038 kertaa
 • Bändit:

Piirros ilkeiltä näyttävistä kurpitsoista, jotka hohtavat oranssia valoa ja ovat itsekin oransseja. Vasemmassa yläkulmassa oranssilla Helloweenin logo.Julkaistiin 18.1.2013

Metalliyhtye Helloween julkaisi uuden albuminsa "Straight Out of Hell" perjantaina 18. tammikuuta. Levy nousi suoraan Suomen virallisella albumilistalla neljänneksi ja Rumban albumilistalla kakkospallille. "Straight Out of Hell" on järjestyksessään jo yhtyeen viidestoista albumi. Edellinen levy "7 Sinners" ilmestyi vuonna 2010.

Tämän albumin kappaleet ovat jatkumoa 7 Sinnersin aloittamalle tiellä, kuitenkin sillä muutoksella, että kyseisen albumin viisut potkivat laiskankin kuuntelijan takamusta. Paras esimerkki yhtyeemme kyvystä ajatella laatikon ulkopuolelta on ensimmäinen single Nabataea, kertoo yhtyeen kitaristi Michael Weikath. Albumin kappaleiden tekemiseen osallistui koko yhtye; Andi Deris, Michael Weikath, Markus Grosskopf, Sasha Gerstner ja Dani Löble. Levyn tuotti Charlie Bauerfeind.

Tinkimättömän ja innovatiivisen Helloweenin vaikutus metallimusiikkiin on kiistaton. Yli 25-vuotisen historiansa aikana Helloween on yltänyt miljoonamyynteihin 14 studioalbumillaan. Kulta- ja platinalevyjen lisäksi bändi on ansainnut uskollisen fanikuntansa suosion keikkailemalla tiiviisti. Helloween saapuu kolmelle keikalle Suomeen maaliskuussa.

"Straight Out of Hell" -albumin kappaleet:

 1. Nabataea
 2. World of War
 3. Live Now!
 4. Far From the Stars
 5. Burning Sun
 6. Waiting for the Thunder
 7. Hold Me in Your Arms
 8. Wanna Be God
 9. Straight Out of Hell
 10. Asshole
 11. Years
 12. Make Fire Catch the Fly
 13. Church Breaks Down

Helloween on:

 • Andi Deris (laulu)
 • Michael Weikath (kitarat ja taustalaulu)
 • Sascha Gerstner (kitarat ja taustalaulu)
 • Markus Grosskopf (basso ja taustalaulu)
 • Daniel Löble (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.