Metallimusiikki.net

Hevarimunkki julkaisee uuden albumin.

Italialainen radioasema Virgin Radio Italy uutisoi hevimunkki Cesare Bonizzin aikovan julkaista seuraavan studioalbuminsa jossain vaiheessa vuotta 2010. Aikaisemmin 63-vuotias munkki oli ilmoittanut joutuvansa siirtymään hevimusiikin parrasvaloista syrjään, sillä hänen bändiprojektinsa Fratello Metallo olisi jollain tavalla liian tunnettu. Fratello Metallo on hevimetallia soittava yhtye, jonka keulahahmona on Metallica-fanina jo 15 vuoden ajan ollut Cesare Bonizzi. Munkki lankesi loveen kuultuaan Metallicaa vuosikymmen sitten ja haluttuaan siitä lähtien julistaa kristittyjen sanomia metallimusiikin tahdissa. Aikaisemmin hevarimunkki ilmoitti Reutersin kautta suuren suosion johtaneen hänet väärälle polulle. Munkki päätti nyt jatkaa musiikin parissa toimimista, mutta uudisti ulkoasuaan leikkaamalla pitkän valkoisen partansa lyhyemmäksi uskoen sen jollain tavalla tekevän hänestä vähemmän tunnetun henkilön.

Bonizzi on tehnyt musiikkia ja soittanut useita keikkoja vuosien ajan pukeutumalla fransiskaanimunkin kaapuun, sandaaleihin ja valkoiseen nyöriin vatsansa ympärillä. Kapusiinimunkki julkaisi aikaisemmin studioalbumin “Misteri”, jossa on lauluja sellaisesta italialaisnaisesta, joka lauloi lauluja Neitsyt Mariasta. Vuonna 1946 syntynyt mies käyttää itsestään taidenimeä Frate Cesare ja myös bändiprojektinsa Fratello Metallon nimeä. Munkin mukaan Metallican lisäksi erityisesti myös Megadeth on vaikuttanut hänen tyyliinsä. Hän kutsuu esittämäänsä musiikkia “metrockiksi”, sillä siinä on sekä metallimusiikkia että rock-räimettä yhdessä. Hän kävi avaamassa viime vuoden Gods of Metal -festivaalin, joka on Italian suurin hevimusiikin yleisötapahtuma.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.