Metallimusiikki.net

HeXeN: "Being And Nothingness".

 • Julkaistiin tiistaina 14.02.2012.
 • Luettu 913 kertaa
 • Bändit:

Kylmänsininen kuva huoneesta, jossa ikkunoita ja ovia ja yläosassa HeXeN-logo.Kansitaide: Kristian Wåhlin

Yhdysvaltalainen thrash metallia tekevä HeXeN uutisoi Pulverised Recordsin välityksellä tulevansa julkaisemaan uransa toisen studioalbumin myöhemmin kuluvana vuonna. Sen nimeksi annettiin "Being And Nothingness". Levyllä kuullaan yhteensä yhdeksän biisiä, joista viimeinen on eeppisiin mittasuhteisiin venytetty ja useiksi eri kohtauksiksi nimetty raita. Levyn kappaleet äänitettiin, miksattiin ja masteroitiin Vivd Tone Recoring Studion tiloissa yhdessä tuottaja Rich Brucen kanssa. Bändin mukaan albumin musiikillinen anti on paljon kypsempää ja ymmärrettävämpää kuin debyyttialbumi — bändi uskoo tällä äänitteellä pääsevänsä tekemään pesäeron muista samanlaisista yhtyeistä. HeXeN käytti "Being And Nothingness" -albuminsa kansitaiteen tekemisessä Kristian Wåhlinia, joka on tehnyt samanlaisia keikkoja myös King Diamondille, Dissectionille ja Emperorille.

"Being And Nothingness" -albumin kappaleet:

 1. Macrocosm
 2. Grave New World
 3. Defcon Rising
 4. Private Hell
 5. Walk As Many, Stand As One
 6. Stream Of Unconsciousness
 7. Indefinite Archetype
 8. The Nescient
 9. Nocturne
  1. Opus 55 № 1 in Fmin
  2. Out of Reach
  3. Existential Crisis
  4. Entrance of the Absurd
  5. The Unbearable Lightness of Being
  6. With Salvation I Persist
  7. Elegy of the Night
  8. End in Purplexity

Levy-yhtiönsä Pulverised Recordsin välityksellä tiedotteen julkaissut HeXeN hehkuttaa olevansa innoissaan uudesta levystään. Sen eteen on tehty töitä pitkään ja hartaasti. Fanejaan miehistö kehottaa unohtamaan kaiken, mitä he ovat metallimusiikista oppineet, sillä "Being And Nothingness" määrittelee faktat uudelleen.

HeXeN on:

 • Andre Hartoonian (laulu ja basso)
 • Ronny Dorian (kitarat)
 • Tak Arayan (kitarat)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.