Metallimusiikki.net

HIM: videokuvaa Yhdysvalloista.

  • Julkaistiin maanantaina 27.08.2007.
  • Luettu 1323 kertaa
  • Bändit:

HIM:in uuden 'Venus Doom' -albumin kansikuva, jossa öljyvärimaalausmaisesti näkyy olennon kasvot oranssia taustaa vasten. Olennolla iso suu, iso nenä ja kasvot soikeat."Venus Doom"

Kotimainen HIM kävi soittamassa konsertin 22. päivä kuluvaa kuukautta Projekt Revolutionissa, Yhdysvalloissa. Osa keikasta kuvattiin ammattilaisten toimesta — nyt muutamia live-esiintymisen aikana soitettuja biisejä on laitettu nettiin. Bändi soitti USA:n Michiganissa sijaitsevassa DTE Energy Music Theatressa mm. kappaleet “Kiss of Dawn”, “Dead Lovers Lane” ja “Passion’s Killing Floor“.

Yhtyeen uuden albumin, nimeltään “Venus Doom”, julkaisu on ajoitettu 14. päiväksi syyskuuta täällä Suomessa. Levy laskeutuu ihmiskunnan hyppysiin samaan aikaan Saksassakin, mutta muualle Eurooppaan vasta kolme päivää myöhemmin. Yhdysvalloissa albumi imestyy 18. syyskuuta.

“Venus Doom” äänitettiin yhdessä tuottaja Tim Palmerin ja Hiili Hiilesmaan kanssa helsinkiläisen Finnvoxin tiloissa. Palmer on uransa aikana puuhaillut samoissa merkeissä myös mm. U2:n, Switchfootin ja Hot Hot Heatin kanssa. Bändi on aikaisemmin paljastanut, että HIM:in fanit tulevat tällä järjestyksessä kuudennella albumilla tottumaan raskaampaan ja synkempään äänimaailmaan. Biiseihin on haettu inspiraatiota ainakin Black Sabbathin musiikista, kuin myös vanhemmasta Metallican tuotannosta.

“Kiss of Dawn”:

Bändi kuvasi kesäkuussa musiikkivideon tästä kappaleesta. Sen ohjasi Meiert Avis. Sama heppu oli mukana ohjaamassa myös aikaisemmin luotua “Wings of a Butterfly” -videota.

“Dead Lovers Lane”:

“Himpulat” ovat aikaisemminkin soittaneet elävän yleisön edessä tätä biisiä. Ensimmäisen kerran fanit kuulivat sen englantilaisessa Give It a Name Festival -tapahtumassa huhtikuun 28. päivä.

“Passion’s Killing Floor”:

Tämä kappale on uuden Transformers-seikkailuelokuvan soundtrackilla. Se julkaistiin 3. heinäkuuta.

HIM on:

  • Ville Hermanni Valo (laulu)
  • Mige Amour (basso)
  • Lily Lazer (kitara)
  • Emerson Burton (kosketinsoittimet)
  • Gas Lipstick (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.