Metallimusiikki.net

Horned Almighty Candlelight Recordsille.

  • Julkaistiin perjantaina 26.02.2010.
  • Luettu 587 kertaa
  • Bändit:

Synkkä, hämärä valokuva Horned Almightyn jäsenistä, joita kuvassa neljä kappaletta seisomassa yhdessä rivissä. Osalla muusikoista kitarat jourissa. Valokuvan tausta on pääosin musta, kuten miesten vaatetuskin.Yhtyeessä neljä jäsentä

Tanskalainen Horned Almighty teki levytyssopimuksen Candlelight Recordsin kanssa aikaisemmin tällä viikolla. Candlelight Recordsin leivistä on aikaisemmin julkaistu Emperorin sekä Havohejin tuotantoa ja levy-yhtiö on tehnyt merkittävästi töitä alamaailman metallimusiikin parissa vuosikausien ajan, joten Horned Almighty katsoo sen arvoisekseen loppusijoituspaikaksi. Levytyssopimuksen tuella black metallistit valmistautuvat seuraavan “Necro Spirituals” –nimisen studiorykäisyn valmistamiseen. Yhtye lähtee huhtikuussa studioon. Se aiotaan antaa miksattavaksi ja masteroitavaksi jälleen kerran Jacob Bredahlille. Sama mies hoiti Horned Almightyn edellisenkin albumilevyn viimeistelemisen. Tuleva pitkäsoitto ei ole vielä saanut julkaisupäivämäärää osakseen. Äänite tulee olemaan seuraaja helmikuussa -09 ilmestyneelle “Contaminating the Divine“ -levylle. Kiekko ilmestyi digipack– ja vinyyliversiona.

Horned Almightyn edellisen “Contaminating the Divine” -albumin antia arvosteltiin pääosin hyvin arvosanoin From The Dust Returned -julkaisun arvostelussa, jossa se sai pisteet 9/10. Danishmetal.dk-palvelussa se pokkasi 5 pistettä kuudesta. Yhdeksän biisin pituisesta kuuntelukokemuksesta voi poimia valittuja paloja korvanruoaksi tanskalaisyhtyeen MySpace-sivuilta.

Yhtye on kirjoittanut uuden albumin biisimateriaalin kappalemateriaalia viime vuoden loppuvaiheilta lähtien. Marraskuuhun mennessä sitä oli viiden biisin verran käyttökunnossa ja läjä muita työstettävänä. Kappaleiden luomistyötä ehti viivästyttää se, kun Luger muutti muille maille eikä niin ollen enää ehdi hoitamaan basistin tointa. Hillpig otti bassokitaran soitettavakseen.

Horned Almighty on:

  • S (laulu)
  • Aries (kitara)
  • Hellpig (basso)
  • Harm (rummut)

Horned Almighty perustettiin S:n, eli Smerten ja Hellpigin toimesta jossain vaiheessa vuotta 2002. Kaksikko oli ennen tätä bändiprojektia ehtinyt soittamaan samansuuntaista musiikkia Maredit- ja Tronraner-yhtyeissä.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.