Metallimusiikki.net

Horned Almighty: "Necro Spiritualis".

Tanskalainen Horned Almighty kertoi eilen maanantaina paiskoneet viikkotolkulla töitä. Viime viikon torstaina päättynyt työrupeama johti siihen, että Horned Almightyn uusin studioalbumi on kaikilta osin äänitetty, miksattu ja annettu masteroitavaksi. Yhteensä 36 minuuttia, jotka on lohkottu yhdeksäksi kappaleeksi, sisältävä studiolätty on thrash-henkistä mustaa metallia. Albumin masteroimisvaiheen aikana graafikko luo levyn kansitaidetta. “Necro Spiritualis” -niminen albumi miksattiin ja masteroidaan Jacob Bredahlin toimesta. Bredahl virittää ääniraitoja Dead Rat Studioilla. Kiekon julkaisuhetkeä ei ole kerrottu. Sen soittolistalla kuultaneen kappaleet “Fountain of a Thousand Plagues”, “Necro Spiritualis”, “Blasphemous Burden”, “Blessing the World With Pestilence” ja “Sworn Divine Vengeance”.

Vuodesta 2002 asti toiminut tanskalaisyhtye julkaisee “Necro Spiritualis” -albuminsa Candlelight Recordsin kautta. Albumi on seuraaja viime vuonna julkaistulle “Contaminating the Divine” -albumille, jonka senkin luomistyössä bändiä avusti Jacob Bredahl. Albumista tehtiin 300 kappaleen suuruinen digipak-painos, joka varustettiin 12-sivuisella kansilehtisellä. Horned Almightyn tuotantoon voi tutustua yhtyeen MySpace-sivuilla.

Horned Almighty
Kuvassa Horned Almightyn logo.

“Contaminating the Divine” on yhtyeen järjestyksessä kolmas täyspitkä levy. Se on bändin mukaan toisenlainen kuin edelliset kaksi albumia, sillä levyn luomistyöhön vuodatettiin paljon enemmän energiaa ja sen valmistamiseksi nähtiin enemmän vaivaa kuin aikaisempien opusten osalla. Lisäksi levy nauhoitettiin ensimmäistä kertaa yhtyeen oman kotistudion sijaan muualla.

Horned Almighty on:

  • S. (laulu)
  • Aries (kitarat)
  • Hellpig (kitarat ja basso)
  • Harm (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.