Metallimusiikki.net

Houwitser: "Bestial Atrocity".

 • Julkaistiin maanantaina 31.05.2010.
 • Luettu 828 kertaa
 • Bändit:

Houwitserin albumin "Bestial Atrocity" etukannessa piirros synkästä huoneesta, joka muistuttaa teurastamoa sen lihamäärien ja raatojen perusteella. Kuvan yläosassa bändin logo, alaosassa lukee albumin nimi.Julkaistaan vuonna 2010

Suolenpätkien parissa pelehtimiseen erikoistunut Houwitser tiedottaa julkaisevansa jossain vaiheessa kuluvaa vuotta viidennen studioalbuminsa oheisessa kuvassa näkyvästä “Bestial Atrocity” -kiekosta. Bändi solmi kyseisen albumin julkaisemista varten sopimuksen yhdysvaltalaisen Sevared Recordsin kanssa lokakuussa 2009. Bändi sai levytyssopimuksen Sevared Recordsilta viime vuoden huhti–toukokuussa julkaistun parin biisin pituisen “Sledgehammer Redemption” -kiekon avulla. Promolevy äänitettiin WR Studioilla. Sen voi käydä kuuntelemassa yhtyeen omilla MySpace-sivuilla. Toistaiseksi Houwitserin täyspitkän levyn julkaisupäivämäärää ei ole lyöty lukkoon. Alankomaalaisyhtye on jo vienyt teoksen äänitystyöt päätökseen.

Houwitserin toistaiseksi uusin studioalbumi on vuonna 2003 Osmose Productionsin tuella julkaistu “Damage Assessment”. Kyseinen kiekko on erikoinen yhtyeen uralla siinä mielessä, että se on alusta loppuun sävelletty Houwitserin ex-kitaristi Alex Paulin toimesta. Levy nauhoitettiin ja miksattiin Alankomaiden Rotterdamissa sijaitsevassa Excess Studiossa.

“Bestial Atrocity” -albumin kappaleet:

 1. Bestial Atrocity
 2. Devoured Cunt
 3. Conviction Through Torture
 4. Sledgehammer Redemption
 5. Vision Of Blood
 6. Hatred Vindicated
 7. Shredded To Pieces
 8. Lynch The Cancer
 9. The Lingering Death
 10. Flayed, Beheaded And Quartered
 11. Demolish The Deformed

Houwitser on:

 • Stan Blonk (laulu)
 • Michel Alderliefsten (kitara)
 • Richard Gielen (kitara)
 • Ramon Ploeg (basso)
 • Marco De Groot (rummut)

Houwitser starttasi alunperin vuonna 1997. Yhtyeen ensimmäinen äänite oli keväällä 1999 julkaistu CD “Death But Not Buried”. Sen ilmestyttyä bändiläiset kävivät keikkailemassa ja vaihtoivat siinä sivussa vokalistiaan. Uudella “Embrace Damnation” -albumilla ei siis enää kuultu Mikeä, vaan Arjaan “Djortz” Kampmania. Arjaan vaihtui albumi ilmestymisen jälkeen Stan Blonkiin. Blonk toimii samassa virassa näinäkin päivinä.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.