Metallimusiikki.net

ID: Exorcistilta uutta materiaalia uuden kitaristin voimin.

Sinisävyinen promokuva ID: Exorcist -bändin viisihenkisestä miehistöstä. He seisovat vaaleata taustaa vasten. Osalla pitkät hiukset, keskimmäisellä lippis päässä. Etualalla kyyristelee kalju mies, jolla jonkinlaisia tatuointeja kallossaan. Kuvan reunat röSoittanut vuodesta 2001

Kotkalaisen ID: Exorcistin uusi kitaristi on To/Die/Forissa vaikuttava Antza Talala. Talalalle tekee tilaa perustajajäsen Jyrki Jänkälä. Basson kammessa on niin ikään myös uusi naama, joka tottelee nimeä H. Uusi levy ilmestyy kevättalvella 2008.

On pitkästä aikaa mukava soittaa kunnon mättöä. Kun jätkät soitti ja vähän vihjaili kitaristin pestistä niin totta munassa olin messissä. Tää on T/D/F:n ohella aivan loistava juttu! Äijät on mahtavaa sakkia niin soittajina kuin juhlijoinakin. Eli tärkeimmät asiat on testattu ja homma toimii!, Antza Talala hehkuttaa.

ID: Exorcist aloittaa ennen kevättä julkaistavan albuminsa nauhoitukset pikapuoliin. Uusien biisien demosamplerin voi käydä tarkastamassa osoitteessa http://www.myspace/idexorcist. Uusia hyypiöitä voi puolestaan käydä ihmettelemässä osoitteessa http://www.idexorcist.com.

Yhtyeen tuorein musiikillinen ulosanti löytyy vuodelta 2005. Kyseessä on “Flatline”-niminen tekele, mikä sisältää seitsemän biisiä.

Bändin seuraava live-esiintyminen koetaan Dark Winter Festival -tapahtumassa ensi vuoden helmikuussa, jolloin ID: Exorcist astuu lavalle Karhulassa.

“Flatline”-julkaisun kappaleet:

 1. Foodchain
 2. Symptom
 3. Darkzone
 4. Blood Blue Sky
 5. Budget Cut
 6. Glory In Vain
 7. Raadelma

ID: Exorcist on:

 • Sami Hauru (kitarat)
 • Antti Talala (kitarat)
 • J Mäntymaa (laulu)
 • Ville Nissinen (rummut)
 • H (basso)

Bändi perustettiin Kotkassa tammikuussa 2001. Ennen nykyisellä nimellä toimimista miehet olivat soittaneet yhdessä Exorcist-nimisessä bändiprojektissa. Yhtyeen perustajakokoonpanoon kuuluu kitaristit Sami ja Jykä, rumpali Ville sekä vokalisti Jaska. Pian perustamisensa jälkeen remmiin lyöttäytyi toiseksi bassotaituriksi Runde, joka vaikutti tuohon aikaan myös Rainhold-yhtyeessä. Tällä kokoonpanolla bändi äänitti ensimmäisen demonsa paikallisen studion syövereissä ja Arttu Horttanaisen avustuksella. Demojulkaisun miksaajana toimi Anssi Kippo miehen omassa Astia Studiossa.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.