Metallimusiikki.net

Immortal: "All Shall Fall".

 • Julkaistiin maanantaina 15.06.2009.
 • Luettu 2059 kertaa
 • Bändit:

Norjan Immortal julkaisee syksyllä 2009 uuden albumin, jota bändi kutsuu nimellä “All Shall Fall”. Se julkaistaan saksalaisen Nuclear Blast Recordsin avulla. Yhtye kertoi lauantaina nauhoittaneensa levynsä Norjassa ja Ruotsissa Grieghallenin ja Abyssin studioilla. Äänityshommien ohessa yhtye on tehnyt keikkoja. Edellisen keikkansa bändi soitti Ruotsissa Sweden Rock Festivalissa, jossa Immortal ei ollut aikaisemmin esiintynytkään, mutta jonne miehistö halajaa esiintymään ensi vuonnakin. Seuraavan keikkansa bändi suuntaa Suomeen, Helsinkiin, Tuska Open Airiin. Suomeen saapumisen norjalaiset varmistivat jo maaliskuun alussa, jollion he muistuttivat esiintyneensä Kaisaniemessä koettavassa Tuskassa viimeksi kaksi vuotta sitten. Vuonna 2009 Immortal on Tuskan pääesiintyjä. Tuskaa vietetään 26.–28.6.2009 välisenä aikana ja Immortal on festivaalin ensimmäisen illan pääesiintyjä — bändin keikka käynnistyy Radio Rock -lavalta kello 20:45.

Yhtye ei ole vielä kertonut, milloin albumi tullaan julkaisemaan, vaan on ainoastaan viitannut kiekkoa sopivan odottaa ilmestyväksi syksyllä. Myöskään opuksen kansigrafiikkaa ei ole paljastettu. Uusi “All Shall Fall” on bändin järjestyksessä kahdeksas albumi ja samalla seuraaja helmikuussa 2002 ilmestyneelle “Sons of Northern Darkness” -kiekolle.

“All Shall Fall” -albumin kappaleet:

 1. All Shall Fall
 2. The Rise Of Darkness
 3. Hordes To War
 4. Norden On Fire
 5. Arctic Swarm
 6. Mount North
 7. Unearthly Kingdom

Bergenin pitäjästä saapuva Immortal siirtyy Tuskan esiintymislavalta Espanjan Zaragozaan välittömästi, koska bändi aikoo esiintyä siellä heti seuraavana päivänä Metalway-festivaalin lavalla. Norjalaisyhtye jakaa “sääennustemetalliaan” myös Tsekissä Brutal Assault Festivalissa lähellä Prahaa ja Romanian Fetestissä järjestettävässä Rock City Open Airissa.

Immortal on:

 • Abbath (laulu ja kitara)
 • Horgh (rummut)
 • Apollyon (basso)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.