Metallimusiikki.net

Immortal ensi kesänä Tuskaan.

  • Julkaistiin tiistaina 24.10.2006.
  • Luettu 1320 kertaa
  • Bändit:

Tuska Open Air Festival tiedottaa uutiskirjeessään, että norjalainen black metallia soittava Immortal tulee ensi kesänä Tuskaan. Tuska on lisäksi läsnä helmikuussa järjestettävässä Finnish Metal Expo -tapahtumassa.

Tuskan syystiedote kertoo seuraavaa:

  • Immortal tulee esiintymään ensi kesänä Tuskaan.
  • Tuska Open Air on vahvasti läsnä Finnish Metal Expossa, joka järjestetään helmikuussa.
  • Unholy Alliance tulee 12.11. Helsingin Jäähalliin ja Tampereelle taas 13.11.
Kuumuuden ja kuivuuden rapauttama Tuska-organisaatio alkaa pikkuhiljaa heräillä eloon. Ensi kesän festivaalipäivämäärät on lyöty lukkoon: Kaisaniemessä juhlitaan kymmenvuotiasta Tuskaa kesä-heinäkuun vaihteessa eli 29.6.–1.7.

Ohjelmasta, lipunmyynnistä ja muusta kivasta tiedotetaan talven kuluessa. Sen verran voimme kuitenkin jo paljastaa, että Norjan turskatehtaan helmi Immortal saapuu Kaisaniemeen opettamaan black metalin aakkosia.

Pitkän syksyn kuluessa onkin sitten hyvä valmistautua kolmanteen Finnish Metal Expoon, joka järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla 16.-17.2.2007. Luvassa jälleen kunnon metallitapahtuma niin ammattilaisille, hc-harrastajille kuin muillekin hevistelijöille! Tarjolla bändejä, klinikoita, näytteilleasettajia talon täydeltä sekä perinteinen Finnish Metal Awardsien jako alan ansioituneille sankareille ja tekijöille. Lisäinfoa tulossa loppuvuodesta.

Jos tuntuu, että yllämainittuja kinkereitä vartoessa tulee aika pitkäksi, on syytä tarkastaa, että lompakossa on jo Unholy Alliance -lippu. Slayer kumppaneineenhan on tulossa Helsingin jäähalliin 12.11. ja Tampereen vastaavaan 13.11. Helsingin keikalle lippuja on enää todella rajoitetusti, mutta Treelle löytyy jonkin verran enemmän. Piljetit Lippupalvelusta ja lisätiedot www.welldone.fi. Pidä kiirettä.
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.