Metallimusiikki.net

Immortal julkaisi Yhdysvaltojen kiertueen aikataulun.

  • Julkaistiin torstaina 28.09.2006.
  • Luettu 1245 kertaa
  • Bändit:

Norjalainen black metal -legenda Immortal, joka päätettiin laittaa jäähylle vuonna 2003, on nyt tekemässä paluuta metallimaailmaan. Bändi oli ehtinyt vaikuttaa black metal -skenessä 13 vuoden ajan — Immortal julkaisi uransa aikana seitsemän täyspitkää albumia. Viimeisin bändin julkaisu, albumi nimeltään “Sons of Northern Darkness”, ilmestyi vuonna 2002.

On kuulunut huhuja ja kiertopuheita bändin aikomuksesta kerätä luunsa yhteen ja rakentaa Immortal jälleen ehjäksi. Huhut ovat vahvistuneet todeksi. Bändi palaa taistelutantereelle jälleen — Immortal käy tekemässä ensi vuonna keikkoja ainakin Yhdysvaltain ja Saksan suunnalla.

Miehistössä ei ole suurempia muutoksia vuosien tauonkaan jälkeen syntynyt. Abbath (laulu, kitara) ja Horgh (rummut) ovat edelleen bändissä vahvasti kiinni, ainoastaan basisti on vaihtunut. Uuden basistin nimi on Apollyon ja hänet tunnetaan bändistä Aura Noir.

Immortal käy keikkailemassa vuonna 2007 Saksan Wacken Open Air 2007 -festareilla. Bändin Yhdysvaltoja moukaroivat keikat ovat:

  • 13. päivä heinäkuuta: B.B King Blues Club & Grill (New York City, NY).
  • 15. päivä heinäkuuta: The Avalon (Los Angeles, CA).
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.