Metallimusiikki.net

Ex-kitaristi Jarno Anttila on kuvassa toinen vasemmalta.Ex-kitaristi Jarno Anttila on kuvassa toinen vasemmalta.

Impaled Nazarene: "Road To The Octagon".

Kotimainen äärimetallibändi Impaled Nazarene ilmoittaa jatkavansa toimintaansa nelihenkisenä, sillä bändissä 18 vuoden ajan soittanut Jarno Anttila on päättänyt erota yhtyeestä voidakseen keskittyä perhe-elämän ja työasioiden hoitamiseen. Yhtye kiittää kitaristia ja varmistaa samaan hengenvetoon, ettei Anttilan poistuminen vaikuta Impaled Nazarenen toimintaan. Bändi on varmistanut lähtevänsä heinäkuun aikana studioon nauhoittamaan uutta studioalbumia, järjestyksessä 11. pitkäsoittoa, sellaisesta teoksesta kuin “Road To The Octagon”. Teosta nauhoitetaan Hellhole-studion tiloissa yhdessä Tero Kostermaan kanssa. Bändillä on valmiina tusinan verran biisejä, joiden joukossa on yli kappale nyt eronneelta Jarno Anttilalta. Toistaiseksi albumin lopullista soittolistaa ei ole tiedossa.

Kun levy on nauhoitettu ja miksattu, se annetaan Mika Jussilan masteroitavaksi. Kansitaiteen tulee toteuttamaan Darkgrove Designin graafikko. Uuden Impaled Nazarenen albumin soittolistalla tullaan kuulemaan ainakin kappaleet “Under Attack”, “Tentacles Of The Octagon”, “Silent, Violent Type”, “Execute Tapeworm Extermination”, “Gag Reflex” ja “Tremble, Man Of god”. Lopputuote julkaistaan Osmose Productionsin toimesta marraskuun alussa.

Bändi vahvisti maaliskuun lopussa jatkavansa yhteistyötä Osmose Productionsin kanssa. Yhtyeen mukaan päätös kumppanuuden jatkamista Osmosen kanssa oli helppo, sillä bändi on 20-vuotisella urallaan julkaissut kaikki edellisetkin levynsä sen kautta. Erityisesti nyt ilmestyvä juhla-albumi on luontevinta julkaista vanhan tutun kautta.

Yhtye nauhoittaa helsinkiläisessä Hellhole-studiossa uutta studiolevyään. Bändi on ottanut tavoitteekseen tehdä siitä uransa “vahvimman”. Kun äänityshommat on hoidettu päiväjärjestyksestä ja albumi saatu yleisön ulottuville, Impaled Nazarene aikoo juhlistaa vuosikymmenien pituista uraansa soittamalla juhlakeikan Kuopiossa. Tapahtumapaikkana on Henry’s Pub. Siellä koettava kinkeri nauhoitetaan live-DVD:lle. Impaled Nazarene katsoo Kuopiosta löytyvän Suomen paras yleisö.

Impaled Nazarene on:

  • Slutifer (laulu)
  • UG (kitara)
  • Arc Basstard (basso)
  • Repe Misanthrope (rummut)
  • Jarno Anttila (kitara)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.