Metallimusiikki.net

Infernusin Gorgoroth jatkaa taistelua raastuvassa.

  • Julkaistiin keskiviikkona 12.03.2008.
  • Luettu 1214 kertaa
  • Bändit:

Gorgoroth-bändin logo valkoisella mustaa taustaa vasten. Logo keskellä kuvaa. Se on valkoisella goottilaisella fontilla kirjoitettu. Alkukirjain versaalilla, muut pienin kirjaimin.Kummankin Gorgorothin logo

Infernusin johtama versio norjalaisesta black metal -bändi Gorgorothista tiedottaa epäpyhillä nettisivuillaan osoitteessa www.gorgoroth.info, etteivät hänen entiset kollegansa hyväksyneet hänen 11. maaliskuuta tekemäänsä sovintoesitystä. Infernus joutuu tämän johdosta jatkamaan oikeusteitse toteutettavaa sotaansa Gaahlia ja King ov Helliä vastaan, jotka ovat perustaneet toisen Gorgoroth-nimisen metallibändin. Infernus yrittää saada ex-bändijäsenet luovuttamaan hänelle kaikki bändin nimeen liittyvät oikeudet. Koska kuukauden alussa tehty esitys ei ollut Gaahlin tai King ov Hellin mukaan hyväksyttävissä, on Infernus viemässä tilanteen käsiteltäväksi Norjan Patenttitoimistoon 14. päivä kuluvaa kuukautta.

Infernus tulee patenttikiistan lisäksi jatkamaan muidenkin epäkohtien korjaamista tähän asiaan johtuen viemällä riidan raastupaan. Jos kaikki sujuu kuin rasvattu, tulee riita käsiteltäväksi lakitupaan ennen kesäkuuta. Muusikko harkitsee ryhtyvänsä toimenpiteisiin, jotta eräät häntä kohtaan nostetut perättömät väitteet ja valheet saataisiin julkisesti korjatuksi.

Jo 4. päivä tätä kuukautta Infernusin uusi lakimies, nimeltään Kate I. Löhren ilmoitti Infernusille, ettei hän uskonut Gaahlin tai Kingin hyväksyvän heidän tekemäänsä ehdotusta. Ehdotus oli kuitenkin voimassa vielä 7. päivä kello 16 asti.

Mies kertoo julkaisemassaan tiedonannossa, että viimeiset pari kuukautta ovat olleet hänelle äärimmäisen kiireellistä aikaa, sillä hän on ravannut kylillä etsiessään uusia muusikoita Gorgorothiin, samoin kuin uutta tuottajaa. Mieshän on jo ryhtynyt työstämään seuraavaa Grieghallenin live-albumia, joka on tarkoitus julkaista Regain Recordsin kautta. Tämän live-lbumin Infernus kertoo varmasti tulevan yllätyksenä monille faneille, mutta sen lisäksi myös muuta musiikkimateriaalia on luvassa. Gorgoroth aikoo julkaista “Quantos Possund ad Satanitatem Trahunt” –nimisen pitkäsoiton, joka on tähän mennessä siinä pisteessä, että lätyn kaikki biisit ovat valmiina odottamassa äänittäjäänsä. Biisejä on tarkoitus ryhtyä treenaamaan Dissectionin Tomas Asklundin ja Obituaryn Frank Watkinsin kanssa tämän kuukauden viimeisellä viikolla Ruotsin Monolith Studiossa. Tavoitteeksi kappaleiden äänittämiselle yhtye on asettanut tämän vuoden elokuun, jolloin kappaleita on tarkoitus purkittaa. Kiekon kitara- ja bassoraidat nauhoitetaan myöhemmin Brasiliassa sijaitsevan Laboratório 6 Studion tiloissa.

Infernusin Gorgoroth nimesi uuden bändikokoonpanon joulukuussa 2007. Tuolloin mies hehkutti saaneensa bändiinsä vakavastiotettavia ja omistautuneita muusikkoja, joiden asenteet ovat terveellisiä. Joukkoihin nimettiin tuohon aikaan seuraavat henkilöt:

  • Tomas Asklund (Dissection)
  • Frank Watkins (Obituary)

Infernus kertoi aikaisemmin, että “Quantos Possund ad Satanitatem Trahunt” -opuksen esituotantovaiheessa hän saattaa käyttää apuna mm. Tormentoria, joka kirjoitti nimikkobiisit Gorgorothin aikaisemmin julkaisemille albumeille “Destroyer” ja “Incipit Satan”.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.