Metallimusiikki.net

Judas Priestin uusin albumi kertoo ennustajan tarinaa.

 • Julkaistiin keskiviikkona 23.04.2008.
 • Luettu 1177 kertaa
 • Bändit:

Judas Priestin "Nostradamus"-albumin etukansi. Siinä näkyy maagisia symboleita ja palavasilmaisen parrakkaan miehen naamakuva keskellä kansitaidetta. Yläosassa bändin logo, alaosassa albumin nimi. Tausta on tumma, palava.Bändi Suomeen kesäkuussa

Brittiläinen Judas Priest on saanut valmiiksi kuudennentoista studioalbuminsa. Kahden vuoden tiukan työn tuloksena syntyi albumi nimeltä “Nostradamus”. Tämä tupla-albumi kertoo 1500-luvulla eläneen Nostradamus-ennustajan tarinaa ja on samalla Judas Priestin ensimmäinen konseptialbumi. Kokonaiskesto levyllä on noin tunti ja 40 minuuttia.

Nostradamuksen elämä on erittäin hyvin ja tarkasti dokumentoitu, ja me halusimme alleviivata niitä tärkeimpiä kohtia joita hän kävi läpi. Loimme musiikin ja sanat siihen tunnelmaan, joita Nostradamus meissä herätti, laulaja Rob Halford kertoo.

Judas Priest perustettiin jo vuonna 1969. Yhtye on ollut yksi hevimetallin merkittävimmistä ja menestyneimmistä yhtyeistä. Ensimmäinen albumi “Rocka Rolla” julkaistiin vuonna 1974. Vuonna 1976 julkaistu “Sad Wings Of Destiny” on noussut ajan myötä yhdeksi yhtyeen suosituimmaksi levyksi. 1980-luvulle mennessä yhtyeen suosio oli maailmanlaajuinen. Yhtyeen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 35 miljoonaa.

Judas Priest nähdään myös Suomessa tiistaina 3. kesäkuuta, kun he aloittavat massiivisen kiertueensa Helsingin Jäähallista. Tapahtuma on ikärajaton. Liput 53 euroa. Jäähalli sijaitsee osoitteessa Nordenskiöldinkatu 11–13. Keikka alkaa illalla kello 20 aikaan.

“Nostradamus”-albumin kappalelista:

 1. Dawn of Creation *
 2. Prophecy
 3. Awakening *
 4. Revelations
 5. The Four Horsemen *
 6. War
 7. Sands of Time *
 8. Pestilence and Plague
 9. Death
 10. Peace *
 11. Conquest
 12. Lost Love
 13. Persecution
 14. Solitude *
 15. Exiled
 16. Alone
 17. Shadows in the Flame *
 18. Visions
 19. Hope *
 20. New Beginnings
 21. Calm Before the Storm *
 22. Nostradamus
 23. Future of Mankind

Tähdellä (*) merkityt biisit ovat intro-osuuksia alkaviin kappaleisiin.

Judas Priest on:

 • Rob Halford (laulu)
 • Glenn Tipton (kitara)
 • K.K. Downing (kitara)
 • Ian Hill (basso)
 • Scott Travis (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.